Ο βουλευτής Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης και ο εντεταλμένος σύμβουλος της περιφέρειας ΑΜΘ σε θέματα απασχόλησης, Στέλιος Ιγνατιάδης, συναντήθηκαν με τον υποδιοικητή Α΄ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ) Βασίλη Γεωργιάδη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την εργασία στην Καβάλα.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του κ. Πασχαλίδη αναφέρει τα εξής:

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας και Θάσου Γ.Πασχαλίδης συναντήθηκε με τον Υποδιοικητή Α΄ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ) κ.Βασίλη Γεωργιάδη, παρουσία του κ.Στυλιανού Ιγνατιάδη, Εντεταλμένου Συμβούλου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε θέματα Απασχόλησης.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, προτάθηκε η διεξαγωγή της δράσης της ΔΥΠΑ «ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ για το 2024» στην πόλη της Καβάλας και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία η οποία εντάσσεται στο σύνολο των δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης και αναμένεται να φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από όλη την ΠΑΜΘ με ανέργους.

 

Επίσης, συζητήθηκαν διεξοδικά γενικότερα ζητήματα που αφορούν στην προώθηση της απασχόλησης στην Καβάλα.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ τον Υποδιοικητή για τη σημερινή συνάντηση. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη διεξαγωγή δράσεων για την ενίσχυση της απασχόλησης στην πόλη μας. 

 

Βασική προτεραιότητα όλων μας η δημιουργία θέσεων εργασίας και η ακόμη μεγαλύτερη μείωση της ανεργίας».”