Ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου είναι οριστικά δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, καθώς την Πέμπτη (22/02), ανακοινώθηκε η απόφαση του εκλογοδικείου που απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε ο Κωνσταντίνος Πεφάνης με τον οποίο ισοψήφισε στις δημοτικές εκλογές, στην τελευταία εκλόγιμη θέση του συνδυασμού “Σύγχρονος Δήμος” του Θόδωρου Μουριάδη.

 

Ο κ. Τσεκμέζογλου μετά από κλήρωση που έγινε, κέρδισε τη θέση του δημοτικού συμβούλου, όμως ο κ. Πεφάνης υπέβαλε ένσταση για λάθη στην καταμέτρηση των ψήφων, με το δικαστήριο να αποφασίζει πως δεν υπήρξε κάποιος λάθος με τις ψήφους.

 

 

Ο Σωτήρης Τσεκμέζογλου σε ανάρτηση του στο facebook ανέφερε για την εξέλιξη αυτή τα εξής:

“Η σημερινή απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας απέρριψε την ένσταση του συνυποψηφίου μου, Κώστα Πεφάνη, κάνοντας δεκτά τα επιχειρήματά μου και κατοχυρώνοντας την θέση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. 

 

Για εμένα δεν αλλάζει κάτι, με τον Κώστα μας συνδέουν κοινοί αγώνες και το ίδιο ενδιαφέρον για την πρόοδο του Δήμου Καβάλας και των συνδημοτών μας. Έχουμε κοινό μέλλον και κοινή πορεία.

 

Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την στήριξή τους και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους με όλες μου τις δυνάμεις. 

 

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο Νικόλαο Σιδηρόπουλο, ο οποίος με εκπροσώπησε στο Δικαστήριο.”