Στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας βρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Καβάλας, για τη συμμετοχή του Δήμου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “TTR Bucharest 2024”, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Στην έκθεση συμμετείχαν μαζί με τον Δήμο Καβάλας και οι Δήμοι Παγγαίου και Νέστου.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

“Ο Δήμος Καβάλας σημείωσε μια σημαντική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest 2024, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2024. Σε συνεργασία με τον Δήμο Παγγαίου και τον Δήμο Νέστου, ο Δήμος Καβάλας παρουσίασε τον τουριστικό πλούτο της περιοχής μας σε ένα αυτόνομο περίπτερο (stand 43, hall 2).

 

Το περίπτερο μας προσέλκυσε ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, πραγματοποιήθηκαν μια σειρά από εποικοδομητικές συζητήσεις και συναντήσεις με επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής. Επιπλέον, παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις σε μέσα ενημέρωσης της αγοράς, ενισχύοντας τη φήμη της περιοχής στη ρουμανική αγορά.

 

Η συμμετοχή στην έκθεση TTR Bucharest 2024 αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την Καβάλα να αναδείξει την πολυμορφία θεματικών τουρισμού που προσφέρει, όπως ο τουρισμός ευεξίας, το city break, ο γαστρονομικός τουρισμός, ο πολιτιστικός και θρησκευτικός τουρισμός, καθώς και η πληθώρα δραστηριοτήτων, όπως αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες κα. Ταυτόχρονα, αναδείχθηκαν οι υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλής ποιότητας που προσφέρει η περιοχή, ενισχύοντας την εικόνα της ως προορισμός που καλύπτει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη.

 

Η επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου Καβάλας στην TTR Bucharest 2024 αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την προώθηση του τουρισμού και την προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή της Καβάλας, την ενίσχυση των δεσμών και την ανάπτυξη νέων επαφών και συνεργασιών στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των τουριστικών αγορών της Καβάλας και της Ρουμανίας.

 

Τον Δήμο Καβάλας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Ανάπτυξης Δ. Καβάλας, Παναγιώτης Αγγελίδης και η Διευθύντρια Τουρισμού και Ανάπτυξης Δ. Καβάλας, Κυριακή Γανίτου.”