Δύο νέοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές προστέθηκαν πρόσφατα στον εκπαιδευτικό εξοπλισμό του 22ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας χάρη σε δωρεά του Τμήματος Πληροφορικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (ΔΙ.ΠΑ.Ε.).

 

Αναλυτικά, σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

 

Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η εξοικείωση των μαθητών με τα ηλεκτρονικά μέσα από τις πρώτες κιόλας τάξεις του Δημοτικού και πόσο μπορεί ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής να διευκολύνει και να αναβαθμίσει το έργο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, το ΔΙ.ΠΑ.Ε. κάλυψε με αμεσότητα και συνέπεια την ανάγκη προσθήκης νέων ηλεκτρονικών υπολογιστών στο εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου.

 

Καθώς δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που το ΔΙ.ΠΑ.Ε. συμβάλλει στην αναβάθμιση του εκπαιδευτικού εξοπλισμού του σχολείου (τo 2022 προέκυψε ανάγκη αντικατάστασης του Η/Υ του 22ου Νηπιαγωγείου Καβάλας), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει δημόσια εκ μέρους γονέων, μαθητών και δασκάλων τις ευχαριστίες του μαζί με την ελπίδα συνεργασίας των δύο φορέων και σε περαιτέρω εκπαιδευτικές δράσεις.

(δελτίο Τύπου)