Τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024 τα μέλη της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) της Καβάλας πραγματοποίησαν στην ΛΑΦ Καβάλας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, σε μια λιτή τελετή στην οποία παρέστησαν μεγάλος αριθμός μελών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης της ΙΜΦΝΘ και εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας.

 

Τυχεροί της χρονιάς ο βουλευτής Καβάλας κύριος Πασχαλίδης Ιωάννης και ο μικρός Παντελής Χρήστος εγγονός του Υπτγου ε.α. Πέτσου Χρήστου, οι οποίοι παρέλαβαν από το Πρόεδρο του ΤΣ Υποστράτηγο ε.α. Αλέξανδρο Σιρίτογλου αναμνηστικό και δώρο αντίστοιχα.

 

Κατά τη τελετή βραβεύτηκαν οι αριστούχοι μαθητές της Γ΄ Λυκείου του προηγούμενου σχολικού έτους 20222023, τέκνα των μελών της Ένωσης

 

Το Τοπικό Συμβούλιο της ΕΑΑΣ, ευχαριστεί το Σεβασμιώτατο, τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κυρίως τα μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους την παραπάνω εκδήλωση, όπως επίσης τους γονείς και τους βραβευθέντες μαθητές και τους εύχεται καλό, ευλογημένο και δημιουργικό το νέο έτος.

 

Εκ μέρους του ΤΑ

Υπτγος ε.α., Αλέξανδρος Σιρίτογλου, Πρόεδρος Παραρτήματος Καβάλας

(δελτίο Τύπου)