κοπή πίτας

Την Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2023, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Γυμνασίου Λιμένα κατά την πρωινή συγκέντρωση στο προαύλιο του σχολείου.

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου η εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής Καβάλας της ΝΔ (ΔΕΕΠ) για την κοπή της βασιλόπιτας του 2023.

Εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας στο τμήμα εικαστικών πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος 'Το Κάστρο' την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας καλεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη- Καλαμίτσα, όλους τους ενδιαφερόμενους την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.

Τους πολίτες της Καβάλας προσκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας διοργανώνει ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Καρβάλης – Λεύκης την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023.

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της της Ιεράς Μητροπόλεως Φιλίππων Νεαπόλεως & Θάσου πραγματοποιήθηκε το Σάβατο 31 Δεκεμβρίου 2022.

Την Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην καλύβα Παπαβασιλείου στην τοποθεσία Φουντουκλή του περιαστικού δάσους τη