Την Καβάλα θα επισκεφτεί το μουσικό συγκρότημα ΜΠΛΕ σε μια ζωντανή εμφάνιση στο "Παλλάδιο", την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου.

 

Συγκεκριμένα, σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

Το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια και ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη μοναδική φωνή και την εκρηκτική ερμηνεία της σε κάθε συναυλία!

 

Στην unplugged συναυλία τους στο αγαπημένο μας Παλλάδιο στην Καβάλα την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου, θα παρουσιάσουν με διαφορετική παραγωγή τα τραγούδια τους “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”.. και πολλά άλλα που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και συνεχίζουμε να τα ακούμε καθημερινά τόσο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση, γεμίζοντάς μας με πληθώρα συναισθημάτων και αναμνήσεων. Μια παρέα, μια φωνή, ένα συγκρότημα που λατρεύουμε σε ένα στέκι που δεν αλλάζουμε.

 

Η πορεία του group συνεχίζει ακάθεκτη και δυναμική! Επτά albums και ένα διπλό Best Off, έχουν καθιερώσει τους ΜΠΛΕ ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

 

Ο Γιώργος Παπαποστόλου, συνθέτης, παραγωγός και ιδρυτής του συγκροτήματος, και ο Γιώργος Παρώδης, στιχουργός με ιδιαίτερη γραφή και αισθητική, συνεχίζουν να δημιουργούν και να μας παρουσιάζουν καινούργιες μουσικές εκπλήξεις και είναι πρωτοστάτες στις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος.

 

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ζωντανά την Τζώρτζια να ερμηνεύει με διαφορετικό τρόπο τις γνωστές επιτυχίες των ΜΠΛΕ, μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου στο σαξόφωνο και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, σε μια ιδιαίτερη unplugged συναυλία, στον πανέμορφο χώρο του «ΠΑΛΛΑΔΙΟ» που φέτος παρουσιάζει πληθώρα ποιοτικών και διαφορετικών εκδηλώσεων (παιδικά events, ζωντανή μουσική, εικαστικές εκθέσεις, party με dj, γευσιγνωσίες, φεστιβάλ, κοινωνικές εκδηλώσεις κ.ά.), έχοντας πρόσφατα αλλάξει ιδιοκτήτη και ανανεώνοντας τη διακόσμηση του χώρου, το μενού του φαγητού και αλλά και του ύφους του, με εντυπωσιακά ως σήμερα αποτελέσματα και μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, ενώ φέτος θα φιλοξενήσει live από σημαντικά ονόματα της ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής σκηνής.

 

ΜΠΛΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΛΛΑΔΙΟ 02/02/2024, (Ερυθρού Σταυρού 4, Καβάλα)

Τιμή εισόδου: 15€-20

Η τιμή αφορά είσοδο χωρίς ποτό.

Ώρα προσέλευσης: 20:30 - Ώρα έναρξης: 21:30

Τηλ. Κρατήσεων-πληροφοριών: 2513010707

 

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται σύντομα sold-out, οπότε προτείνεται να προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήριά σας.