γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

 

Ο Ηρακλής Καβάλας με τη νίκη του με 1-2 επί του Άρη Πρίνου, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣ Καβάλας. Δείτε αποτελέσματα και βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Ο Ηρακλής αν και έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε την ανατροπή και νίκησε. Τα δύο τέρματα τα πέτυχε ο Κωνσταντίνος Γκαϊτατζής, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και με πέναλτι. Καλές ευκαιρίες στο παιχνίδι είχαν και οι Αρμπέν Τσέλα, Πρόδρομος Αθανασιάδης και Άγγελος Ανδρεάνης.

 

Ο σύλλογος με σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει ξανά ένα καλό σύνολο και κυρίως έχτισε ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα. Η διοίκηση προσπαθεί να επαναφέρει την ιστορική ομάδα εκεί που ανήκει, καθώς σίγουρα ο Ηρακλής είναι ένας σύλλογος που με βάση την ιστορία του πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της Καβάλας και να πρωταγωνιστεί.

 

Με τις προσπάθειες της διοίκησης η ομάδα από πέρυσι πρωταγωνίστησε στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΚ και έκανε πρωταθλητισμό. Φέτος μαζί με τον Ατρόμητο Χαλκερού, είναι οι δύο ομάδες που διεκδικούν έως τώρα το πρωτάθλημα και την άνοδο.

 

Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοικούντες έχτισαν αυτό το οικογενειακό κλίμα και πλέον οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ονειρεύονται ότι θα ξαναδούν τον Ηρακλή ανάμεσα στους “μεγάλους” του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στην Α’ κατηγορία. 

 

Αυτό είτε συμβεί του χρόνου είτε τα επόμενα χρόνια δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, καθώς το πιο σημαντικό είναι πως μπήκαν οι σωστές βάσεις για το μέλλον.

 

Ο Γκαϊτατζής με τις εμφανίσεις του έχει εντυπωσιάσει έως τώρα στο πρωτάθλημα, όμως και άλλοι παίκτες έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και σίγουρα αναμένουμε να δούμε την πορεία τους και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

 

Δείτε κάποιες φωτογραφίες του Κωνσταντίνου Ανδρεάνη από τη μεγάλη νίκη του Ηρακλή επί του Άρη Πρίνου στη Θάσο.