Β' ΕΠΣΚ

Η 8η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (03/12).

Το Σαββατοκύριακο (25-26/11) συνεχίστηκε η δράση στα πρωταθλήματα της Α’ και της Β’ ΕΠΣ Καβάλας.

Η 7η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (26/11).

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη (23/11) στα γραφεία της ΕΠΣΚ, τον παράγοντα του Μακεδονικού Αμισιανών κ. Καρυπίδη και τον παράγοντα του Βρασίδα Νέας Περάμου κ. Δήμου, για όσα γράφτηκαν στα φύλλα αγώνα, μετά τις αναμετρήσεις των ομάδων τους.

Την Τετάρτη (22/11), στις 18:30 το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και την Μικτή Καβάλας Κ16.

Το πάρκο στην παραλία Νέας Καρβάλης και το πλαστικό γήπεδο 5×5 γέμισε με αθλητές των ακαδημιών του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, οι οποίοι προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου στηρίζοντας έτσι εθελοντικές εκστρατείες καθαριότητας.

Η 5η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας, διεξήχθη το διήμερο (11-12/11).

Τρία νέα ποδοσφαιρικά ταλέντα του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, θα παρακολουθήσει η ομάδα του ΠΑΟΚ, στα γήπεδα του ΠΑΟΚ Mundialito αλλά και στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΑΟ Ποταμιάς με ανακοίνωση του και φωτογραφίες που μοιράστηκε, ενημέρωσε πως το γήπεδο της Ποταμιάς έχει πλέον νέους προβολείς.

Με ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Καβάλας ενημέρωσε για τιμωρίες και για μία κλήση σε απολογία παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο Βασίλης Γρηγοριάδης είναι ο νέος προπονητής των ακαδημιών του Ναζιανζού Ν. Καρβάλης.

“Στόχος να υπάρχει υγεία στον όμιλο του Ναζιανζού, τα παιδιά να κάνουν παρέες. Στα Κ8 και Κ10 να χαίρονται το ποδόσφαιρο, να πλάθεται ο χαρακτήρας τους και μετά τα Κ12 να μαθαίνουν τις θέσεις τους και κάποια παιδιά που έχουν ταλέντο να εξελίσσονται, είπε μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και προβολής των ακαδημιών και της ανδρικής ομάδας του Ναζιανζού Νέας Καρβάλης, Γιάννης Σεφέρογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και τον KavalaNews 102,8.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας για το θάνατο

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Ο Άρης Ζυγού προχωρά σε μία πολύ όμορφη κίνηση, καθώς θα βραβεύσει τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Βλάχο και Γιάννη Σολακίδη, για τη βοήθεια που προσέφεραν στον τραυματία παίκτη της ομάδας του Άρη Οργκές Ταλλάκου.

Η αγωνιστική δράση στην Α’ και Β’ ΕΠΣ Καβάλας άρχισε το διήμερο (23-24/09).

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε η ομάδα του Παγγαίου. Απέκτησε τον αμυντικό Ζώη Αβραμίδη και τον κεντρικό μέσο Παναγιώτη Ζαππίδη.

“Βασικός στοιχείο σε εμάς, και αυτό που θέλει και ο προπονητής, Σωκράτης Κεσαπίδης, είναι τα παιδιά να μάθουν την ομαδικότητα, να έχουν σεβασμό μέσα στο γήπεδο και να έχουν τις αξίες που λείπουν από το ποδόσφαιρο που βλέπουμε στις μεγάλες κατηγορίες”, ανέφερε μεταξύ άλλων η αντιπρόεδρος του ΑΟ Ποταμιάς, Αθηνά Εμμανουηλίδου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Σελίδες