Τη συμπαράστασή του στον αγώνα των αγροτών εκφράζει με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον αγώνα των Αγροτών αλλά και όλων των Επαγγελματικών ομάδων που αντιστέκονται στην προσπάθεια αφανισμού τους !

Η Κυβέρνηση, πιστή στην πολιτική των προκατόχων τους και σε συνεργασία με τους δανειστές-τοκογλύφους προσπαθεί να δώσει τη χαριστική βολή σε ότι απέμεινε υλοποιώντας το σχέδιο της φτωχοποίησης του Ελληνικού λαού!

Οι Αγρότες είναι οι γονείς μας ,οι θεματοφύλακες του πρωτογενή τομέα, οι άνθρωποι του μόχθου ,αυτοί που μας προσφέρουν ποιοτικά τρόφιμα και όχι τα μεταλλαγμένα των  μεγάλων βιομηχανιών του κόσμου .Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισαν να τους εξοντώσουν και να τους εξαθλιώσουν!

Οι επιστήμονες, τα παιδιά μας, αυτά που με κόπο, αγώνα, στερήσεις και ατελείωτα ξενύχτια σπουδάσαμε, μπήκαν και αυτά στο στόχαστρο !  Θέλουν τα παιδιά μας μετανάστες να προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις τους στις χώρες των τοκογλύφων!

Καλούμε την Κυβέρνηση να αποσύρει το παράλογο νομοσχέδιο του δήθεν Ασφαλιστικού που καταλύει και ισοπεδώνει ότι έχει απομείνει στο κοινωνικό Κράτος , από τους προκατόχους τους στα κυβερνητικά έδρανα που σήμερα ,χωρίς ίχνος ντροπής, έχουν φορέσει τον μανδύα του Μεσσία που θα μας σώσει από πολιτικές, από τις Νεοφιλελεύθερες πολιτικές,  που αυτοί πρώτοι εφάρμοσαν στην πλάτη των εργαζομένων, διαλύοντας Δημόσια Υγεία, Πρόνοια ,Δημόσια Παιδεία, Κοινωνικά αγαθά και δικαιώματα!

Διεκδικούμε την κατάργηση του 1ου-2ου-3ου Μνημονίου !

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                             Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ                         ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ