Έναν ψηφιακό, έξυπνο Δήμο που θα βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών, με υπηρεσίες προσβάσιμες σε όλους τους δημότες, με σεβασμό στο περιβάλλον και βελτιστοποίηση όλων των λειτουργιών του, οραματίζεται ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Τόπο της Ζωής μας» Δάνης (Δανιήλ) Τσιγαρατζόγλου.

 

Μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ανέλυσε τις προτάσεις του για την ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου Καβάλας, την ανακύκλωση και την αποκομιδή απορριμμάτων, την βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών καθώς και τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Μηχανολόγος-μηχανικός παραγωγής & διοίκησης ο ίδιος, συμμετέχοντας παράλληλα σε ερευνητικές ομάδες, εμβαθύνοντας στη λειτουργία των Η/Υ, τον δυναμικό προγραμματισμό και τα πληροφοριακά συστήματα, κατέρχεται για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όντας σε ηλικία 27 ετών.

 

Όπως λέει, επίκεντρο της λογικής τόσο του ίδιου, όσο και του Μάκη Παπαδόπουλου είναι οι προτάσεις και οι λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καβάλας να προέρχονται από ανθρώπους της αγοράς και όχι από όσους αυτοπροσδιορίζονται ως σωτήρες. 

 

Συμπλήρωσε ότι με τους κατάλληλους συνεργάτες, όπως αυτοί που έχουν στελεχώσει ένα «άκρως δυναμικό ψηφοδέλτιο», η Καβάλα μπορεί να φτάσει ψηλά και να γίνει πράξη το σύνθημα της παράταξης «Η Καβάλα που μας αξίζει».

 

 

Ακούστε τη συνέντευξη σε podcast 

 

 

 

Δείτε τη συνέντευξη σε βίντεο