Οικονομική βοήθεια πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα, στους πληγέντες από τις φωτιές στο Διαλεκτό της Καβάλας.

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 

Οικονομική και ηθική βοήθεια σε πληγέντες από τις φωτιές στο Διαλεκτό Καβάλας.

 

Μπορεί να πέρασαν μέρες από την λαίλαπα των πυρκαγιών στην περιοχή μας αλλά κάποια τραύματα δεν επουλώνονται εύκολα και σίγουρα δεν μπορούν να ξεχαστούν.

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μωϋσίδης Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος Γεώργιος Καρποζηλος και το μέλος Μωυσίδης Κων/νος, εχθές (16/9) επισκέφθηκαν το Διαλεκτό Καβάλας και παρέδωσαν στον πρόεδρο της κοινότητας κ. Ιωάννη Γαζγίδη (τον οποίο τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και την ενημέρωση)ένα μικρό ποσό (600ευρω) που μαζεύτηκε από την εκδήλωση που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες.

 

Είναι εντυπωσιακό ότι πολλοί κάτοικοι ακόμα μετρούν τις πληγές τους αλλά δεν το βάζουν κάτω και προσπαθούν να επαναφέρουν την ζωή τους στη κανονικότητα.

 

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι ο Hrwdhs Malagaras  που έχασε και τα δύο σπίτια του και τα υπάρχοντα του.

 

Έναν άνθρωπο με ήθος που ευχαριστεί τον Θεό που κατάφερε να επιβιώσει αυτός και η οικογένεια του αν και το μόνο που μπόρεσε να περισώσει από την περιουσία του είναι τα ρούχα που φοράει.

 

Τιμή μας που γνωρίσαμε έναν αγωνιστή σαν εσένα Ηρώδη.

 

Καλούμε όλους να βοηθήσουν τον Ηρώδη και όλους όσους έχουν ανάγκη να σταθούν στα πόδια τους και ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ο κρατικός μηχανισμός να δείξει γρήγορα αντανακλαστικά ώστε να βοηθήσει έμπρακτα αυτούς του ανθρώπους.

 

Σήμερα αυτοί, αύριο εμείς..