Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης -Καλαμίτσας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης - Καλαμίτσας τίμησε τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024. 

Το απόγευμα της Δευτέρας (26/02) αποφασίστηκε η δημιουργία ομάδας ποδηλατοδρομιών με την επίσημη ονομασία “WishWheelWin” από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κηπούπολης-Καλαμίτσας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας θα διοργανώσει μία ιδιαίτερη εορταστική εκδήλωση στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης, το Σάββατο (16/12).

Οικονομική βοήθεια πρόσφερε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα, στους πληγέντες από τις φωτιές στο Διαλεκτό της Καβάλας.

Την εκδήλωση «Χρώματα και Αρώματα» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας.

Καθαρισμό της παραλίας της Καλαμίτσα διοργανώνουν επτά σύλλογοι της Καβάλας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Περιβάλλοντος. 

Αναβάλλεται η εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολη Καλαμίτσα στα Κομνηνά Ξάνθης και στο Παρανέστι.

Στη δωρεά δυο παιδικών τραπεζοκαθισμάτων και παιχνιδιών στη Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας προχώρησε ο Πολιτιστ

Εκδήλωση πραγματοποίησε ενόψει της παγκόσμιας ημέρας των γυναικών ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη – Καλαμίτσα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας καλεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολη- Καλαμίτσα, όλους τους ενδιαφερόμενους την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023.