Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης - Καλαμίτσας τίμησε τη Διεθνή Ημέρα για τα Δικαιώματα των Γυναικών, το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2024

 

Αναλυτικά, ο σύλλογος αναφέρει:

 

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη στις Γυναίκες.

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με ομιλητές το ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ μέλη του συλλόγου μας αλλά και σύλλογοι και φορείς μας τίμησαν με την παρουσία τους και συζητήσαμε για τους ρόλους της γυναίκας του χθες και του σήμερα.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις κυρίες Μαρία Στεργίδου και Μπένου Σοφία για όλες τις πληροφορίες που μας δώσανε αλλά και για την όμορφη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.

 

Επίσης ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο Έλσα Βακιρτζη Κακουλιδου για την συμβολή της,την Πρόεδρο της Κοινότητας Καβάλας κα.Θοδωρα Βαβαλέσκου και τα μέλη: Παύλο Χαβιαροπουλο, Μαρία Μακέδου,Μανώλη Λουπεϊδη,Τερέζα Ευστρατίου.

 

Ευχαριστούμε και την πρόεδρο του Σύλλογος Πνοή Ιωάννα Χατζηβαρύτη όπως και τον πρόεδρο της Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας - Έτος Ιδρύσεως 1950  Μιχάλη Τσουλφιδη και την Δώρα Καγιάννη απο τον Σύλλογο Γονέων ,Κηδεμόνων και Φιλων Ατόμων με Αυτισμό.

 

Τέλος ευχαριστούμε τον Πάτερ Σάββα της ενορίας μας που για άλλη μια φορά μας παραχώρησε την αίθουσα αλλά και όλα τα μέλη μας που για άλλη μια φορά δώσατε παρών σε μια εκδήλωση μας αν και ο Σύλλογος μας λόγο έλλειψης χώρου δεν έχει σταθερή έδρα.