Αναβάλλεται η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία που επρόκειτο να ξεκινήσει από σήμερα ο Δήμος Καβάλας.

 

Στη σχετική επιστολή που έλαβε ο Δήμος Καβάλας από την ΚΕΔΕ αναφέρεται πως οι Δήμοι που έχουν πληγεί δεν μπορούν προς το παρόν να διαχειριστούν την βοήθεια που στέλνεται από όλη τη χώρα.

 

Σύμφωνα με την ίδια επιστολή, αυτό που προέχει την τρέχουσα περίοδο είναι η αποστολή μηχανημάτων έργου, φορτηγών και πλυντηρίων για τον καθαρισμό των χωριών και των πόλεων που βυθίστηκαν κάτω από το νερό.

 

«Ως εκ τούτου, η προσπάθεια του Δήμου Καβάλας, για τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που επρόκειτο να ξεκινήσει σήμερα (11/9), δεν θα πραγματοποιηθεί.

 

Ο Δήμος Καβάλας είναι σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την ΚΕΔΕ, όσο και με τους Δήμους που επλήγησαν από τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας και θα κάνει ό,τι κρίνεται απαραίτητο για τη στήριξη των συμπατριωτών μας που έχασαν συγγενικά τους πρόσωπα και τους κόπους μιας ζωής», αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας.