Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ''Η γιαγιά μου η chef..'' στο ΚΑΠΗ Χρυσούπολης όπου τα μέλη του διαγωνίστηκαν στη ζαχαροπλαστική με δημιουργίες που έκαναν τους ''γευσιγνώστες'' να δυσκολευτούν στην απόδοση των βραβείων.

 

Συγκινητική η στιγμή που η χορωδία από τα μέλη του ΚΑΠΗ γέμισαν με μελωδίες τον όμορφα διακοσμημένα χώρο. Η αίθουσα του ΚΑΠΗ ήταν κατάμεστη.

 

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Παπαθεοδώρου και Αργυράκης οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών Ψυλίδου και Χατουτσίδου, η υπεύθυνη των πολιτιστικών εκδηλώσεων '' Ο δήμος Νέστου γιορτάζει τα Χριστούγεννα των ευχών '' κ. Αργυρέλη αφού και αυτή η εκδήλωση εντασσόταν στο πρόγραμμα, και φυσικά ήταν εκεί και η ''ψυχή '' της εκδήλωσης, η πρόεδρος της ΕΥΝΕΣΤΕΙΑΣ κ. Κοσμίδου όπου απηύθυνε χαιρετισμό κατά την έναρξη όπως και ο κ. Παπαθεοδώρου που εκπροσωπούσε τον Δήμαρχο.

 

Την ίδια μέρα λειτούργησε σε μια κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου ο κινηματογράφος για παιδιά όπως θα λειτουργεί και για τις επόμενες δυο Κυριακές. Ενώ υπήρξαν προβολές και για μεγάλους την Παρασκευή και το Σάββατο.

 

Το τρενάκι έκανε διαδρομές όλο το σαββατοκύριακο με γεμάτα τα βαγόνια του από χαρούμενους επιβάτες, το ίδιο έγινε και με το μικρό τρενάκι στον αύλειο χώρο του πρώην 1ου Δημοτικού σχολείο καθώς και με το καρουζέλ που δε σταμάτησε να κάνει γύρους χαράς.

 

Από το ερχόμενο σαββατοκύριακο θ ανοίξουν και θα λειτουργούν τα σπιτάκια του χωριού των παραμυθιών ενώ θα λειτουργήσει για πρώτη φορά και το ζαχαρόσπιτο στο χώρο που βρίσκεται το καρουζέλ΄.

 

Τα σχολεία της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να τα επισκεφθούν από την ερχόμενη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και για τρεις μέρες. Κλόουν και εμψυχωτές αναλαμβάνουν δράση ενώ το δέντρο της ανακύκλωσης περιμένει να στολιστεί με τα ανάλογα στολίδια.

 

(φωτογραφίες: Κώστας Χατζηγεωργίου - Επικαιρότητα Νέστου)