Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μία δήλωση για τη συναυλία που έδωσε πριν λίγες ημέρες στην Καβάλα και για το περιστατικό με έναν θαυμαστή που του πέταξε στο πρόσωπο αρκετά πανέρια με λουλούδια.

 

Τα πανέρια “εκτοξεύτηκαν” κατευθείαν στο πρόσωπο του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του. 

 

Αμέσως διέκοψε το τραγούδι για μερικά δευτερόλεπτα, κοίταξε έντονα το κοινό και είπε σε έντονο ύφος στον θαμώνα που πέταξε τα λουλούδια: “Μη το κάνεις αυτό γιατί με νευριάζεις”.

 

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και εξήγησε τον λόγο που εκνευρίστηκε: “Δεν με αφορά να γίνομαι viral. Έχω κάνει αρκετές φορές επισήμανση του τύπου, μετά από την τρίτη-τέταρτη φορά κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να υπάρχει και ένας σεβασμός.

 

Δηλαδή όπως και εμείς σεβόμαστε τον κόσμο, πρέπει και ο κόσμος κατά κάποιες περιπτώσεις να σέβεται και τους καλλιτέχνες. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έχω τραυματιστεί, δεν θα βγω όμως ποτέ στην κάμερα να λέω ξέρετε τραυματίστηκα από τα λουλούδια.

Και άλλοι καλλιτέχνες το έχουν πάθει. Το θέμα είναι να το καταλαβαίνει ο άλλος και πάντα με ψυχραιμία, αλλά κάποια στιγμή και η ψυχραιμία χάνεται, όχι από έμενα, και από τους άλλους”, ανέφερε ο τραγουδιστής.