Την απόφαση της κυβέρνησης της κυβέρνησης να κλείσει την ερχόμενη Δευτέρα το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πρίνο καταγγέλλει η Δημοτική Θασιακή Κίνηση – Πάμε Μαζί.

 

Την χαρακτηρίζει απαράδεκτη αναφέροντας τα εξής:

 

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση της κυβέρνησης και της διοίκησης των ΕΛΤΑ για την διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου από την ερχόμενη Δευτέρα. 
 

 

Το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στον Πρίνο προσφέρει υπηρεσίες ταχυδρομικού έργου αλλά και τραπεζικές συναλλαγές εξυπηρετώντας τους κατοίκους των κοινοτήτων Πρίνου, Ραχωνίου, Σωτήρος και Καλλιράχης του δήμου Θάσου και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τους επαγγελματίες, αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής κατά την τουριστική περίοδο. 

 

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο θα οδηγήσει τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες του κεντρικού τμήματος της Θάσου σε μεγάλη ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση, καθώς το πλησιέστερο κατάστημα των ΕΛΤΑ, αλλά και τα καταστήματα των τραπεζών, βρίσκονται στην πρωτεύουσα του νησιού, σε μεγάλη απόσταση.

 

Ως Δημοτική Θασιακή Κίνηση-Πάμε Μαζί, απαιτούμε από την κυβέρνηση και τη διοίκηση των ΕΛΤΑ να επανεξετάσει τη συγκεκριμένη απόφασή της, ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στον Πρίνο Θάσου.

 

Συμμετέχουμε σε όλες τις ενέργειες και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στο πλευρό των φορέων και των κατοίκων της περιοχής ενάντια σε αποφάσεις, που οδηγούν στην ερήμωση του τόπου μας από «δημόσιες υπηρεσίες».

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

 

Θεοδωρίδης Δημήτριος

Παπαγεωργίου Ιωάννης»