Το τριήμερο (16-18/06) θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή, το 1ο τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών Κ12 και Κ14, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

 

Η Κ14 του ΑΟ Καβάλα, η Κ14 του Αετού Οφρυνίου, η Κ12 του Απόλλωνα Καβάλας και η Κ12 του ΠΑΟΚ Μουντιαλίτο θα εκπροσωπήσουν την Καβάλα στο τουρνουά.

 

Σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Η Τεχνική Επιτροπή Πρωταθλημάτων Υποδομής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ανακοινώνει τη διεξαγωγή του "1ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών Κ-12, Κ-14 ΠΑΜΘ", στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν και τμήματα υποδομών της ΕΠΣ Καβάλας.

 

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι μία πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή το τριήμερο 16-18 Ιουνίου 2023, με τη συμμετοχή τμημάτων Κ-12 και Κ-14 από όλες τις πόλεις της Περιφέρειας.

 

Από την Ένωσή μας θα δώσουν το παρών ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ και ο ΑΕΤΟΣ ΟΦΡΥΝΙΟΥ στην κατηγορία Κ-14. Στην κατηγορία Κ-12 θα συμμετάσχουν ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ (ΠΑΟΚ MUNDIALITO).

 

Ευχόμαστε στις ομάδες της ΕΠΣ Καβάλας καλή επιτυχία και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να ευχαριστηθούν τους συγκεκριμένους αγώνες, που αποτελούν μία ιδιαίτερη εμπειρία για τις ποδοσφαιρικές τους παραστάσεις.

 

Δείτε το πρόγραμμα του τουρνουά ΕΔΩ.