Την Παρασκευή (16/06) στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στις 18:30 το απόγευμα, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, μεταξύ των παλαιμάχων του ΑΟ Καβάλα και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. Ο αγώνας διοργανώνεται από ΑΟΚ και Δήμο Καβάλας, με την είσοδο στο γήπεδο να είναι ελεύθερη προς το κοινό.

 

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας αναφέρει τα εξής:

 

“Την Παρασκευή 16 Ιουνίου στο στάδιο ΑΝΘΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και ώρα 18:30, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, μεταξύ των παλαιμάχων του Α.Ο. Καβάλας και όποιων μπαμπάδων με παιδιά θέλουν να συμμετέχουν. 

 

Διοργανωτές της εκδήλωσης αυτής είναι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και ο Α.Ο. Καβάλα, ο οποίος ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα του Κέντρου Κοινότητας, προκειμένου να τιμήσουν αμφότεροι τους μπαμπάδες, με αφορμή τη γιορτή  του πατέρα. 

 

Σκοπός της δράσης είναι η ανάδειξη της συνεισφοράς και του ενεργότατου ρόλου του πατέρα στην ψυχαγωγία, διαπαιδαγώγηση, κοινωνικοποίηση των παιδιών του και κατ΄ επέκταση της καθημερινής προσπάθειας για τη διαμόρφωση και ενδυνάμωση των ενδοοικογενειακών δεσμών που αποτελούν θεμέλιο της πορείας κάθε παιδιού σε κάθε τυπική, μονογονεϊκή, ανάδοχη ή άλλη οικογένεια. 

 

Οι παλαίμαχοι, οι ίδιοι ως πατεράδες ή οικείοι τους, αγκαλιάζουν και στηρίζουν έμπρακτα την παραπάνω δράση. Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση αναλήφθηκε από το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια της προσπάθειάς του να ευαισθητοποιήσει την ευρύτερη κοινωνία για την αναγνώριση και υποστήριξη του γονεϊκού ρόλου.”