Την πρώτη του εμφάνιση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, πραγματοποίησε ο Βασίλης Καρράς, στα εγκαίνια μιας γκαλερί στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

 

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, φανερά αδυνατισμένος, δήλωσε αρχικά: «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στους θαυμαστές μου είναι να έχουν μέσα τους δύναμη και πιστεύω.»

 

Ενώ στην συνέχεια ανέφερε ότι ετοιμάζει μία συναυλία, προκειμένου να κλείσει όμορφα την καριέρα του: «Επιστρέφουμε στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Ετοιμάζουμε μία συναυλία για καλό σκοπό.  Θα είναι μία συναυλία προς το τέλος μου, ένα όμορφο κλείσιμο στην καριέρα μου. Δεν υπάρχει “τελευταία συναυλία”. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι.»

 

«Δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου, όλους αυτούς τους μήνες. Δεν μου λείπει ποτέ. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θα αφιέρωνα σ’ όλους τους θαυμαστές μου, το “Επιστρέφω“» τόνισε ο Βασίλης Καρράς ερωτηθείς, για τους θαυμαστές του.

 

πηγή: enikos.gr