Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία Naz Ada Eligur αναδείχθηκαν "Πρωταθλήτριες" στα διπλά της διοργάνωσης του "Tirana Open U16 κατ.3" της Tennis Europe που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα Αλβανίας στις 1-6/5.

 

Στον τελικό  του διπλού U16 η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία ξεκινώντας ως Νο1 του ταμπλό κέρδισαν εύκολα τις Πολωνές Natalia Stasiak & Xhoanna Xhuli με 6-2, 6-1!

 

Ελένη Χατζηαβραάμ & Naz Ada Eligur δεν κινδύνεψαν σε κανένα από τους αγώνες που χρειάστηκε να δώσουν, περνώντας τον 1ο γύρο με bye για να συναντήσουν στον 2ο γύρο άλλες δύο Ελληνίδες, τις Αναστασία Μπαρμπαρούτση &  Ευγενία Κάκαρη φθάνοντας χωρίς δυσκολία στη νίκη με 6-1, 6-1.

 

Στα ημιτελικά απέκλεισαν άλλες δύο Πολωνές, τις Viktoria Berson & Nina Jastrzabek (No4 στο ταμπλό )με 6-4, 6-4.

 

Αυτός ήταν ο 12ος "Ευρωπαϊκός τίτλος" σε διοργάνωση της "Tennis Europe" σε 15 τελικούς στην καριέρα της  Καβαλιώτισσας αθλήτριας του Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ η οποία προπονείται κάτω από τις οδηγίες του πολύ έμπειρου προπονητικού επιτελείου, της "Karaproimos Coaching Team" με υπεύθυνο προετοιμασίας και αποκατάστασης τον πολύ έμπειρο γυμναστή Γιώργο Παπανδρέου και το "Alternative Therapist Center".

 

Οι 11 τίτλοι προέρχονται από τα διπλά και 1 τίτλος στα μονά.

 

Στην κατηγορία των U16 είναι ο 5ος τίτλος της.

 

Στη φετινή χρονιά είναι ο 2ος μετά τον τίτλο στην Herodotou Tennis Academy στην Κύπρο με συμπαίκτριά την Ειρήνη Τσακίρη ενώ είχε και μια 2η θέση αλλά και δύο ημιτελικούς.

 

Μια πολύ καλή πορεία είχε και στα μονά της διοργάνωσης όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

(δελτίο Τύπου)