Για την υποψηφιότητά της στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο νομό Καβάλας μίλησε στο KavalaNews 102,8 και στον Τάσο Αποστολίδη η υποψήφια βουλευτής Σοφία Μαρτίδου.

 

«Δέχτηκα να κατέβω στις βουλευτικές εκλογές επειδή με ενδιαφέρει η κοινωνική πολιτική. Εκεί θα δώσω και το μεγαλύτερο βάρος λόγω και της πρότερης ενασχόλησης μου με τα κοινά ως πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μονογονεϊκών Οικογενειών Καβάλας». Ένας σύλλογος που όπως είπε, δεν υφίσταται πλέον. Είπε πως στόχος της είναι να αναδειχθούν τα προβλήματα αυτών των οικογενειών, όπως με τους πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

 

Μιλώντας για τις μετεκλογικές συνεργασίες είπε πως «δεν ξέρω για ποιο λόγο ο κ. Μητσοτάκης ανασύρει το θέμα της συνεργασίας με το κόμμα του Γιάννη Βαρουφάκη ενώ το έχει αποκλείσει ο πρόεδρος μας. Μάλλον ο κ. Μητσοτάκης έχει εμμονή με αυτό». Τόνισε δε, ότι δεν θα ήθελε για πρωθυπουργό ούτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ούτε τον Αλέξη Τσίπρα.

 

Εκτίμησε πως είναι εφικτό να βγάλει έδρα το ΠΑΣΟΚ στην Καβάλα καθώς όπως τόνισε βλέπει άνοδο των ποσοστών του κόμματος στο νομό.

 

Ακούστε όλη τη συνέντευξη στον KavalaNews 102,8