Στην αντιφασιστική συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου στις 5:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Καβάλας καλούν οι φοιτητικοί σύλλογοι.

 

Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν και τα εργατικά σωματεία της Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του οι φοιτητικοί σύλλογοι αναφέρουν:

 

 

Καλούμε σε συγκέντρωση μαζί με τα εργατικά σωματεία και τους φορείς τις Καβάλας, την Κυριακή 17:00, στην πλατεία Ελευθερίας ώστε να μην χυθεί το φασιστικό δηλητήριο στην πόλη μας.

 

Οι δολοφόνοι των εργατών και των μεταναστών, οι εγκληματίες ναζιστές, νοσταλγοί του Χίτλερ, δεν έχουν καμιά θέση στην σχολή μας, στα αμφιθέατρα μας.

Δεν έχουν καμιά θέση οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, του  Σαχζάτ Λουκμάν, των επιθέσεων των τάγματα εφόδου στους Αιγύπτιους αλιεργάτες, στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, των επιθέσεων σε φοιτητές.

 

Οι φοιτητές έχουμε δείξει πανελλαδικά ότι δεν θα ανεχτούμε τον φασισμό, το αποδείξαμε στην μεγαλειώδη συγκέντρωση στο εφετείο που έστειλε τους ναζί στην φυλακή, θα το αποδείξουμε και τώρα που ξεπήδησαν από τις φωλιές τους.

 

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι ο φασισμός θα σταματήσει να υπάρχει όσο υπάρχει το κέρδος, για αυτό μέσα από τον φοιτητικό σύλλογο, τις μαζικές τους διαδικασίες του θα συνεχίσουμε να τον πολεμάμε και να μην τον αφήνουμε να σταθεί πουθενά.

 

Οι εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές που πλημμύρισαν τους δρόμους τις Καβάλας στις απεργίες φωνάζοντας ενάντια στο σύστημα που δολοφονεί στις ράγες των κερδών στα Τέμπη, οργανωμένα πίσω από φοιτητικά  και τα μαθητικά τους μπλοκ, φαίνεται ότι τους φόβισε και εξαπέλυσαν αμέσως το τέρας του φασισμού.  

 

Τους το λέμε δυνατά το δηλητήριο του φασισμού δεν έχει καμιά θέση στα αμφιθέατρα μας. Οι φοιτητές ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν θα επιτρέψουμε στον φοιτητικό σύλλογο μας, να περάσει ο ρατσισμός, φασισμός, ο ναζισμός.

 

Δεν θα τους περάσει!

 

ΧΤΥΠΑΝΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ-ΝΑΖΙΣΤΕΣ

 

Φοιτητικός Σύλλογος Πληροφορικής ΔΙΠΑΕ Καβάλας

 

Φοιτητικός Σύλλογος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής ΔΙΠΑΕ Καβάλας

 

Φοιτητικός Σύλλογος Φυσικού ΔΙΠΑΕ Καβάλας

 

Φοιτητικός Σύλλογος Χημικού ΔΙΠΑΕ Καβάλας