Τις διεργασίες που γίνονται στο χώρο της τοπικής ΝΔ για την πιθανότητα συνεργασίας των τριών υποψηφίων που προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο κλήθηκε να σχολιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

 

Μιλώντας στον KavalaNews 102,8 είπε πως: «Σχόλιο δεν θα κάνω για τις διεργασίες που γίνονται στον συγκεκριμένο χώρο. Το σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι βλέπουμε μια διοίκηση που δεν τα καταφέρνει και βλέπω μεγάλη θέληση από ανθρώπους να συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές για να φύγει αυτή η διοίκηση».

 

Είπε πως μιλάει με όλους αλλά δεν μπαίνει σε κομματική λογική.

 

«Προχωράμε στο στόχο μας. Γίνονται συζητήσεις για συνεργασίες αλλά χωρίς κομματικό πλαίσιο. Ο κ. Δράκος δεν μας ζήτησε να συμμετάσχουμε αλλά και να το έκανε δεν θα είχα καμία σχέση με κομματικούς οργανισμούς. Θεωρώ ότι η αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχει κομματικές θέσεις. Η καθημερινότητα αφορά εμάς τους δημότες και δεν έχει να κάνει με κόμματα.

 

 

Για τον πολυκερματισμό είπε ότι δεν ευνοεί τις παρατάξεις που θέλουν να διοικήσουν αλλά ευνοεί τη διοίκηση. Όμως θεωρώ ότι οι Καβαλιώτες έχουν καταλάβει την ανεπάρκεια και αυτή της διοίκησης.

 

Μετά από τόσα χρόνια ο κόσμος μας γνωρίζει αυτό που θέλουμε να του πούμε είναι να μας δώσει την ευκαιρία να διοικήσουμε με το μοντέλο διοίκησης έχουμε στο μυαλό μας.

 

Ρωτήθηκε και για τον Δημοσθένη Δημοσθενόπουλο ο οποίος ανασκεύασε τα καλά σχόλια που έκανε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου τού συνδυασμού "Ο Τόπος της Ζωή μας" λέγοντας πως ο Μάκης Παπαδόπουλος πρέπει να είναι ο επόμενος δήμαρχος.

 

 

«Είναι τιμή για εμένα που εκφράστηκε με αυτά τα κολακευτικά λόγια.

Τα πράγματα έγιναν όπως τα είπα. Τα λόγια που είπε ήταν πολύ κολακευτικά για εμένα το επιβεβαιώνει και ο Μένανδρος Μαρινάκης. Το ότι ο κ. Δημοσθενόπουλος ανασκεύασε δεν θέλω να το σχολιάσω ή αν του ασκήθηκαν πιέσεις να ανασκευάσει».