Το αίτημα του τοπικού συμβουλίου Αμυγδαλεώνα για την ένταξη δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στην περιοχή και τη θετική ανταπόκριση του φορέα σχολιάζει ο Αλέξης Γούλας.

 

Όπως λέει οι κάτοικοι του Παληού ζητούν δρομολόγια εδώ και χρόνια ωστόσο το αίτημα δεν έχει ικανοποιηθεί μέχρι σήμερα.

 

Συγκεκριμένα γράφει:

 

 

Πολύ σωστά το τοπικό συμβούλιο Αμυγδαλεώνα έκανε αίτημα στο αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας, για να φτάσει το αστικό λεωφορείο στο χωριό.

 

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ, θα προωθήσει το αίτημα στον δήμο Καβάλας κι από εκεί στην περιφέρεια ώστε να ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα, για να μπορούν να φτάνουν ευκολότερα στην πόλη και στο νοσοκομείο.

 

Πολλές φορές κι εμείς στο παρελθόν κάναμε το ίδιο αίτημα χωρίς καμία τύχη.

 

Οι υπογραφές που μαζέψαμε δεν είχαν αντίκρυσμα και οι δικαιολογίες ήταν πως βρισκόμαστε εκτός του αστικού ιστού της πόλης και χρειάζεται αλλαγή από την Αθήνα κι άλλα τέτοια χαρούμενα, τη στιγμή που το αστικό λεωφορείο, τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει μέχρι τον Μπάτη.

 

Καμία διοίκηση μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να μας δώσει λύση, μ' αποτέλεσμα κάτι τόσο απλό να μοιάζει ακατόρθωτο.

 

Οι 2.500 κάτοικοι του Παληού μάλλον δεν έχουν τη δύναμη ν' ακουστούν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από κάποια παράταξη ή στις υπηρεσίες που πρέπει ν' ακουστούν.

 

Επίσης, μάλλον δεν έχουν ανάγκη να φτάνουν με κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς απευθείας στο νοσοκομείο, όπως πολύ σωστά ζητούν οι συνδημότες μας του Αμυγδαλεώνα. Τα αυτονόητα εδώ και δεκαετίες για άλλες περιοχές, εδώ είναι ακόμα ζητούμενα.