Παληό

To πρωί του Σαββάτου (22/06), τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Παληό Καβάλας.

Στις πεζοπορικές διαδρομές που διοργανώνει ενέταξε για πρώτη φορά το Παληό και τη Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας το Γραφείο Τουρισμού & Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Green Oliver.

Στην υπογραφή συμφωνητικού για το έργο ενίσχυσης του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του Παληού, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Καβάλας, Απόστολος Χρόνης, και ο εκπρόσωπος της αναδόχου τεχνικής ενεργειακής εταιρείας "ALMO", Νίκος Σπρίτος.

Συνάντηση και συζήτηση για θέματα που αφορούν την Καβάλα, είχαν ο δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης, και ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης.

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (02/02), στο Παληό Καβάλας δίπλα σε σπίτια.

Ανήμερα των Θεοφανίων έγινε αγιασμός των υδάτων και στο Παληό Καβάλας.

Ικανοποιήθηκε το αίτημα των κατοίκων του Παληού για την τοποθέτηση στεγασμένης στάσης λεωφορείου στη στάση «Δειλινά» η οποία είχε καταστραφεί μετά από τροχαίο ατύχημα.

Έντονο είναι το φαινόμενο της διάβρωσης ακτών και σε περιοχές της Καβάλας όπως το Παληό.

Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην περιοχή του Παληού στην Καβάλα το πρωί της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023.

Το βράδυ του Σαββάτου 5/8 στο ύψος του Villa Romantica οδηγός που κατευθυνόταν από το Παληό προς τη Νέα Ηρακλείτσα παρέσυρε με το όχημά του δύο σταθμευμένα οχήματα. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Την Τετάρτη (03/08) έγινε η συνάντηση που ζήτησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Παληού και η διαδικτυακή ομάδα του Παληού. Έγινε ενημέρωση των κατοίκων για θέματα πυρασφάλειας και παρουσιάστηκε το σχέδιο εκκένωσης του οικισμού στην περίπτωση κάποιας μεγάλης πυρκαγιάς.

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου στο “Κοράλλι” στο Παληό Καβάλας, έγινε ενημέρωση για την πυροπ

Την Τετάρτη 2 Αυγούστου, στις 20:00 το απόγευμα στο “Κοράλλι” στο Παληό Καβάλας, θα γίνει ενημέρωση για την πυροπροστασία.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες την, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “Παληό” Καβάλας, 64χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Γιώργο Βορίδη τον οποίο οι κάτοικοι του Παληού, εξουσιοδοτούν να υποβάλει το υπόμνημα που υπογράφουν προς την Εισαγγελία Καβάλας και το τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

Φυλλάδια μοίρασαν το πρωί της Κυριακής 25 Ιουνίου κάτοικοι του Παληού. Η διανομή γινόταν στα φανάρια στον κεντρικό δρόμο.

Την Τετάρτη (07/06) ο Δήμος Καβάλας επανατοποθέτησε τα δύο παγκάκια που υπήρχαν ψηλά σε σημείο του περιφερειακού δρόμου του Παληού στην οδό Καζαντζάκη.

Σελίδες