

Με τη συμμετοχή πολλών κοινωνικών φορέων στην Καβάλα ήταν η απεργία της 12ης Νοεμβρίου. Εντυπωσιακή ήταν η εικόνα από τα τρακτέρ που έκαναν την δική τους πορεία στο κέντρο της πόλης.
Η βασική απεργιακή συγκέντρωση έγινε στην πλατεία Καπνεργάτη. Αν και είχε αρκετό κόσμο, η κινητοποίηση δε μπορεί να χαρακτηριστεί μεγάλη δεδομένου του ιστορικού αντίστοιχων απεργιών που υπάρχει από τα προηγούμενα έτη
Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ του ΕΝΑ channel με τον ρεπόρτερ Θοδωρή Σαλτίρη να ανεβαίνει στο τρακτέρ και να πιάνει το τιμόνι, μετά από παραίνεση του αγρότη «Έλα στη θέση μου να νιώσεις τι τραβάω ως αγρότης»
Δείτε το βίντεο
Τη δική του απεργιακή συγκέντρωση έκανε το ΠΑΜΕ και οι δυνάμεις του ΚΚΕ στην κεντρική πλατεία. Παρών έδωσαν και μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο αλλά και ο νομαρχιακός σύλλογος ΑΜΕΑ.
Δείτε το σχετικό βίντεο από το ΕΝΑ channel
Ενδεικτική της εικόνας που επικρατούσε την Τετάρτη στο κέντρο της Καβάλας είναι η φωτογραφία με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα να συμμετέχουν στην πορεία των απεργών.
