απεργία

Τη στήριξη του στην απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων  8-9 Φεβρουαρίου 2023 δηλώνει το Σωματείο συνταξιούχων ΝΑΤ Καβάλας Θάσου.

Στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου συμμετέχει το συνδικάτο ναυτεργατών νομού Καβάλας.

48ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία όλων των κατηγοριών από την Τετάρτη 08 μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Απεργία - αποχή για τις Υπηρεσίες Δόμησης (ΥΔΟΜ.) των Δήμων, από τις 23 Ιανουαρίου έως και τις 13 Φεβρουαρίου, προκήρυξαν οι ομοσπονδίες ΠΟΕ - ΟΤΑ

Τρίωρη στάση εργασίας και τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού διδακτικού ωραρίου ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας.

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισαν:

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο στην πόλη της Καβάλας για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βιώνουν στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Δύο διαφορετικές απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στην Καβάλα, την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της πανελλαδικής γενικής απεργίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε, δίνουμε απάντηση στους εργοδότες του κλάδου που συνεχίζουν και πλουτίζουν από τον δικό μας μόχθο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φαρμακευτικός σύλλογος Καβάλας για την πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Ανέστης Τσαβδαρίδης ζήτησε με επιστολή του να αλλάξει η ημερομηνία του Δημοτικού συμβουλίου, επειδή έχει οριστεί την ίδια ημέρα με την απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Η πρόταση του δεν έγινε δεκτή.

24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη στις 9 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα. Κάλεσμα στην απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11:00 στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα έχουν απευθύνει εργατικά σωματεία και κόμματα.

Με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας ενημερώνει για τις θέσεις του για την απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας με απόφαση του Δ.Σ.  αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανεθνική Ημέρα Δράσης

Κάλεσμα στην απεργιακή κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου κάνει το Συνδικάτο Επισιτισμού–Τουρισμού Καβάλας και Θάσου.

Το μήνυμα του σωματείου εμποροϋπαλλήλων Καβάλας, για την απεργιακή κινητοποίηση στις 9 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση για την συμμετοχή του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Νομού Καβάλας στην απεργία της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου.

Έλα στο σωματείο σου, πάρε  μέρος στον αγώνα. Κάνε δική σου υπόθεση την επιτυχία της πανεργατικής απεργίας στις 9 Νοέμβρη.

Σύσκεψη σωματείων, φορέων και συνδικαλιστών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13/10 στην Καβάλα, για την οργάνωση της απεργίας της 9ης Νοέμβρη, που καλούν η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα, όπως και εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία.

Τριήμερη απεργία στις 26, 27 και 28 Μαΐου των κλινικοεργαστηριακών γιατρών της χώρας. Ζητούν μεταξύ άλλων να σταματήσει η εφαρμογή του clawback, όπως αναφέρουν τα μέλη του κλάδου. Στο πλευρό τους τάσσονται οι Ιατρικοί Σύλλογοι της χώρας.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των εργατικών σωματείων και των συλλογικών φορέων της Καβάλας στην πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και στο

Συλλαλητήριο στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας στις 6 Απριλίου πραγματοποιούν τα συνταξιουχικά σωματεία της Θάσου στο νέο λιμάνι του Λιμένα. Καλούν επίσης και στο συλλαλητήριο ΑΝ.ΜΑΚ. ΘΡΑΚΗΣ των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων 12 Απριλίου στις 11πμ στην πλατεία καπνεργάτη στην Καβάλα.

Κάλεσμα στην πανελλαδική απεργία που έχουν εξαγγείλει για τις 6 Απριλίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απηύθυνε μέσω του KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου

Με σύνθημα «ο μισθός δεν φτάνει, ο λογαριασμός δεν βγαίνει» το Εργατικό Κέντρο Καβάλας, θα συμμετέχει στην Πανελλαδική Πανεργατικ

Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα στην Καβάλα στις 6 Απριλίου μετά τις 12:00 το μεσημέρι μετά την απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας να συμμετέχει στην πανελλαδική απεργία 

Καθολική ήταν η συμμετοχή των καταστηματαρχών της εστίασης στην Καβάλα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης 16 Νομεβρίου στην πλατεία Καπνεργάτη ενάντια στα μέτρα για τους ανεμβολίαστους. 

Ο κλάδος των κρεοπωλών συμπαραστέκεται στους καφεζυθοπώλες και στους εστιάτορες. Είναι οι βασικοί μας πελάτες και θα κατέβουμε μαζί τους στην απεργία την Τρίτη 16 Νοεμβρίου να τους στηρίξουμε είπε στον kavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Καβάλας Κώστας Κεχαγιάς. 

"Κατεβάζουν ρολά" στις επιχειρήσεις τους οι επαγγελματίες της Νέας Περάμου την Τρίτη (16/11) και συμμετέχουν στην Πανελλαδική κινητοποίηση (δες

Χωρίς δρομολόγια θα μείνει την Πέμπτη (11/11) η γραμμή ΠρίνοςΚαβάλα εξαιτίας της πανελλαδικής απεργίας που συμμετέχουν οι ναυτ

Σελίδες