Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Ιωάννης Σκαρής μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γκέκα βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή στο LEN WATER CUP 2023 που θα λάβει χώρα στην πόλη Εϊλάτ. 

 

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ θα συμμετάσχει στα 10 χιλιόμετρα ανοιχτής θαλάσσης το Σάββατο (18/03), δίπλα σε Ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές, σε έναν αγώνα που δίνει τη πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα της Ιαπωνίας.

 

Σχετική ανακοίνωση του ΝΟΘΑΚ αναφέρει τα εξής:

 

Από εχθές ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Σκαρης Ιωάννης μαζί με τον προπονητή του Γκέκα Νίκο, βρίσκονται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, για τη συμμετοχή του στο LEN WATER CUP 2023 που θα λάβει χώρα στην πόλη Ειλατ. 

  

Σε έναν αγώνα που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα του κόσμου των μεγάλων αποστάσεων, με συμμετοχές μεγάλων αθλητών, αφού αποτελεί πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα.

   

Ο δικός μας αθλητής θα πάρει το βάπτισμα του πυρός στα 10 χιλιόμετρα ανοικτής θαλάσσης, δίπλα σε ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές.

  

Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία, αν και μόνο η παρουσία του εκεί αποτελεί από μόνη της μια μοναδική εμπειρία,που μόνο καλύτερο μπορεί να τον κάνει.

 

Το Σάββατο 18/03 στις 9:00 πμ θα ξεκινήσει τον αγώνα του, ολος ο σύλλογος είναι στο πλευρό του και του προπονητή του.”