ΝΟΘΑΚ

Την πρόκριση για τους Παγκόσμιους παράκτιους αγώνες ανδρών στο Μπαλί πανηγύρισε ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Γιάννης Σκαρής και ο προπονητής του Νίκος Γκέκας.

Οι κολυμβητές της κατηγορίας Masters του ΝΟΘΑΚ κατέκτησαν 13 συνολικά μετάλλια στο 4th Master Tournament Rodopa στο Σμόλιαν της Βουλγαρίας.

Το διήμερο 22-23 Απριλίου θα διεξαχθούν στο Δημοτικό κολυμβητήριο Καβάλας οι αγώνες της Β΄ φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13). 

Με 34 μετάλλια στις αποσκευές του, επέστρεψε ο ΝΟΘΑ Καβάλας από τους κολυμβητικούς αγώνες “Φάρος Junior 2023” που διεξήχθησαν το Σάββατο (08/04) στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Ιωάννης Σκαρής μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γκέκα βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή στο LEN WATER CUP 2023 που θα λάβει χώρα στην πόλη Εϊλάτ. 

Με 10 χρυσά 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, καθώς και με πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν οι Παμπαίδες- Παγκορασίδες του ΝΟΘΑΚ από τη δεύτερη φάση των χειμερινών αγώνων Βορείου Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο (10-12/02).

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΘΑΚ με ανακοίνωση του ενημερώνει για την ετήσια συνέλευση του που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Συνέντευξη παραχώρησε στο KavalaNews.gr και στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ο βετεράνος κολυμβητής, κριτής αγώνων και μέλος του ΝΟΘΑΚ, Βασίλης Μανδαλίδης.

Ο ΝΟΘΑ Καβάλας διοργάνωσε το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου το 5ο κολυμβητικό meeting “Απόστολος Παύλος”.

Οι 5οι κολυμβητικοί αγώνες “Απόστολος Παύλος” ξεκινούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, η ομάδα masters του ΝΟΘΑ Καβάλας συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες κολύμβησης στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

Οι προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΑΘΑ Καβάλας με 26 αθλητές κατέκτησαν 54 μετάλλια στους θερινούς αγώνες στην Αλεξανδρούπολη. 

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για το ΝΟΘΑΚ.

Ο ΝΟΘΑΚ για μια ακόμα φορά φέτος στέλνει εκπρόσωπο της πόλη μας με την Εθνική Ομάδα Κολύμβησης, στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων, στο Σετούμπαλ της Πορτογαλίας.

Πρόκριση για το τμήμα Μίνι Παίδων Κ-13 στην πρώτη τους επίσημη αγωνιστική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.

 

Τριάντα λιλιπούτειοι αθλητές του ΝΟΘΑ Καβάλα έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κολυμπώντας εξαιρετικά στην Θεσσαλονίκη

Μετά τις επιτυχίες τους στους χειμερινούς αγώνες των κατηγοριών τους, στη Θεσσαλονίκη, οι κολυμβητές του ΝΟΘΑ Καβάλας κατάφεραν σ

Με 18 μετάλλια (7 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα) στις αποσκευές τους, οι κολυμβητές του ΝΟΘΑΚ είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα και τους νέους στ

Το Σάββατο (5/2) η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΘΑΚ πήρε μέρος στους πρώτους αγώνες της χρονιάς «Φάρος Junior 2022» που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη.

 

Ένα νέο κεφάλαιο στην αθλητική ιστορία της Καβάλας γράφεται μετά τη συνένωση δύο ιστορικών συλλόγων του ΝΟΚ και