κολύμβηση

Την πρόκριση για τους Παγκόσμιους παράκτιους αγώνες ανδρών στο Μπαλί πανηγύρισε ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Γιάννης Σκαρής και ο προπονητής του Νίκος Γκέκας.

Με 34 μετάλλια στις αποσκευές του, επέστρεψε ο ΝΟΘΑ Καβάλας από τους κολυμβητικούς αγώνες “Φάρος Junior 2023” που διεξήχθησαν το Σάββατο (08/04) στην Αλεξανδρούπολη.

Ο αθλητής του ΝΟΘΑΚ Ιωάννης Σκαρής μαζί με τον προπονητή του Νίκο Γκέκα βρίσκονται στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή στο LEN WATER CUP 2023 που θα λάβει χώρα στην πόλη Εϊλάτ. 

Με 10 χρυσά 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια, καθώς και με πολλά ατομικά ρεκόρ επέστρεψαν οι Παμπαίδες- Παγκορασίδες του ΝΟΘΑΚ από τη δεύτερη φάση των χειμερινών αγώνων Βορείου Ελλάδος, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης το τριήμερο (10-12/02).

Το διοικητικό συμβούλιο του ΝΟΘΑΚ με ανακοίνωση του ενημερώνει για την ετήσια συνέλευση του που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Συνέντευξη παραχώρησε στο KavalaNews.gr και στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο ο βετεράνος κολυμβητής, κριτής αγώνων και μέλος του ΝΟΘΑΚ, Βασίλης Μανδαλίδης.

Ο ΝΟΘΑ Καβάλας διοργάνωσε το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου το 5ο κολυμβητικό meeting “Απόστολος Παύλος”.

Το τριήμερο 13-15 Ιανουαρίου διεξήχθη στην Καβάλα το 5ο κολυμβητικό meeting “Απόστολος Παύλος” που διοργανώνει ο ΝΟΘΑ Καβάλας.

Καταπληκτικός σε έναν ακόμα αγώνα του ο Απόστολος Σίσκος, έσπασε τα χρονόμετρα στα 200μ ύπτιο στο πλαίσιο του σπουδαίου μίτινγκ «Απόστολος Παύλος» που ολοκληρώνεται αύριο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καβάλας.

Οι 5οι κολυμβητικοί αγώνες “Απόστολος Παύλος” ξεκινούν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

Το τριήμερο 9-11 Δεκεμβρίου, η ομάδα masters του ΝΟΘΑ Καβάλας συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες κολύμβησης στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.

Οι προαγωνιστική ομάδα του ΝΟΑΘΑ Καβάλας με 26 αθλητές κατέκτησαν 54 μετάλλια στους θερινούς αγώνες στην Αλεξανδρούπολη. 

Το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο για το ΝΟΘΑΚ.

Με 18 μετάλλια (7 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα) στις αποσκευές τους, οι κολυμβητές του ΝΟΘΑΚ είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα και τους νέους στ

Το Σάββατο (5/2) η Προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΘΑΚ πήρε μέρος στους πρώτους αγώνες της χρονιάς «Φάρος Junior 2022» που έγιναν στην Αλεξανδρούπολη.

 

Στην Καβάλα, άνοιξε η αυλαία των διεθνών αγώνων Κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» που διοργανώνει ο ΟΘΑ Καβάλας και οι επιδόσεις τους «μετρούν» για όρια πρόκρι

Ο ΟΘΑΚ σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας φιλοξενούν την Εθνική ομάδα κολύμβησης εφήβων νεανίδων για προετοιμασία στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.  

Άλλη μια χρονιά, η Καβαλιώτικη κολύμβηση δίνει ηχηρό παρόν στους διεθνείς αγώνες κολύμβησης «Αλεξάνδρεια 2021»,που έλαβαν χώρα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο που μας

Επιστροφή του ΟΘΑΚ με πολλές επιτυχίες στις αποσκευές των κολυμβητών του, από το Διεθνές Meeting ACROPOLIS 2021,το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

 

Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου 6ο AQUATHLON στον κόλπο της Ν.Ηρακλείτσας και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ 2019».

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην Αλεξανδρούπολη οι Χειμερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών junior (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 300 περίπου κολυμβη

Στην υποστήριξη της 2ης Διεθνούς Κολυμβητικής Συνάντησης «Απόστολος Παύλος», η οποία πραγματοποιείται στην Καβάλα από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου, προχώρησε η Energean, η οποία ανέλαβε

Αγώνες κολύμβησης αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών θα διεξαχθούν στην Καβάλα στις 26 και 27 Ιουνίου υπό τον τίτλο «Καβάλα 2015»…