Επίδειξη μόδας πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων μαζί με την κ. Χιόνη Γεωργία με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

 

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να δοθούν τα έσοδα στο Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας. 

 

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανάρτηση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας: 

 

To Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα τη Γυναίκας πραγματοποίησε επίδειξη μόδας με βραβευμένες συλλογές ρούχων της Γεωργίας Χιόνη με φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν στον Σύλλογο Εθελοντών Κατά του Καρκίνου Ν.Καβάλας και ειδικότερα για γυναίκες που νοσούν.

 

Ευχαριστούμε θερμά την πολυταλαντούχα Γεωργία Χιόνη που αφιλοκερδώς διέθεσε τις δημιουργίες της, τα 21 πανέμορφα κορίτσια (μαθήτριες οι περισσότερες) που συμμετείχαν ως μοντέλα και τους γονείς τους, το ξενοδοχείο ΕΣΠΕΡΙΑ, τις πολλές φίλες και φίλους που ήρθαν και στήριξαν αυτήν την δράση, καθώς βέβαια και τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν.Καβάλας για την συνεργασία μας.

 

Ο σύλλογος Εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας σχετικά με την εκδήλωση αναφέρει:

 

Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη επίδειξη μόδας από την κ. Χιόνη Γεωργία, με βραβευμένα ρούχα που επιμελήθηκε η ίδια μέσα από την συλλογή της. 

 

Η πρωτοβουλία όπως και η όλη δράση, πάρθηκε από το Λύκειο Ελληνίδων και πιο συγκεκριμένα από την Πρόεδρο κ. Μαρίνα Φιλιππίδου, προκειμένου τα έσοδα της επίδειξης, να δοθούν στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου.

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τόσο στην κ. Χιόνη, στην κ. Φιλιππίδου, στα πανέμορφα κορίτσια του Λυκείου Ελληνίδων που έλαβαν μέρος στην επίδειξη και δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα από Επαγγελματίες μοντέλα, όσο και στον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση και γέμισε την αίθουσα του ξενοδοχείου Εσπέρια, προκειμένου να συμπαρασταθούν στο σπουδαίο έργο του Συλλόγου μας.

 

Τα έσοδα από τις εισπράξεις θα κατανεμηθούν ισόποσα σε όλες τις καρκινοπαθείς γυναίκες που έχουμε στον Σύλλογο με χαμηλό εισόδημα, παρουσία της κ. Μαρίνας Φιλιππίδου η οποία είναι και Δικηγόρος.