Με σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από την Αθήνα και το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1 οι Νίκος και Ελένη Χατζηαβραάμ.

 

Σχετική ανακοίνωση του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ αναφέρει τα εξής:

 

“Με μια αγκαλιά...."κύπελλα" στις αποσκευές τους γύρισαν από το "1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ε1" (U12-14-16-18) που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 3-7/3/23, οι Καβαλιώτες πρωταθλητές τένις του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ και του "Karaproimos Coaching Team" ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ & ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ…

 

Οι πρωταθλητές μας που αγωνίστηκαν σε δύο(2) κατηγορίες, αυτές των μονών & διπλών του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, κατάφεραν μετά από εξαιρετικά και αμφίρροπα παιχνίδια να ανέβουν στο βάθρο των νικητών δείχνοντας από την αρχή της χρονιάς το βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που έχουν, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς του προπονητικού επιτελείου του "Karaproimos Coaching team" αλλά και του γυμναστή τους και υπεύθυνου αποκατάστασης Γιώργου Παπανδρέου "Alternative Therapist Center".

 

Ο δρόμος για την κορυφή μόνο εύκολος δεν ήταν για τον νικητή των "masters U16 2022" Νικόλα Χατζηαβραάμ ο οποίος κατάφερε με τα εξαιρετικά του παιχνίδια να πάρει μέρος σε δύο(2) τελικούς κατακτώντας την 1η ΘΕΣΗ στα διπλά U18 με συμπαίκτη τον Άρη Παναγιώτου (Ο.Σ.Φ.Π) και την 2η ΘΕΣΗ U18 στα μονά…

 

Στον 1ο γύρο των μονών ο Καβαλιώτης αθλητής αντιμετώπισε και κέρδισε τον Δημητρίου Γ(ΑΟΑ Παπάγου) με σκορ 

6-4, 6-4, στον 2ο γύρο τον Λεβέντη Αθ.(ΑΟΑ Υελου) 6-3, 6-4... Στον γύρο των προκριμματικών συναντήθηκε με τον Αυγέρη Άγγ. (ΑΟΑ Αμπελ. Μενεμ.) όπου μετά από 3 ώρες παιχνιδιού πέρασε στην 4άδα κερδίζοντάς τον δύσκολα 7-5, 7-6(5)..

 

δύσκολος και πολύωρος και ο ημιτελικός με αντίπαλο τον Ράμμο Οδ.(ΟΑ Αθηνών) τον οποίο κέρδισε στο 3ο σετ με  6-4, 6-7(4), 6-4....

 

Η κούραση όμως έκανε την εμφάνισή της στον τελικό όπου έχασε από το ζευγάρι του στα διπλά Άρη Παναγιώτου με 6-1, 6-2 όπου αργότερα με τον ίδιο ως παρτενέρ κατάφεραν και στέφθηκαν Πρωταθλητές διπλών U18 στο 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε1 της χρονιάς κατακτώντας την 1η ΘΕΣΗ στα διπλά U18.

 

Μια ατυχία & ένας μικρός τραυματισμός στάθηκε εμπόδιο για μια καλή παρουσία στα μονά της διοργάνωσης στην πρωταθλήτριά μας και μέλος της Εθνικής Ελλάδος U14 Ελένης Χατζηαβραάμ η οποία όμως με συμπαίκτρια την Πρωιμάκη Μυρτώ(ΟΑ Σούδας) κατάφεραν και στέφθηκαν Πρωταθλήτριες διπλών κατακτώντας την 1η ΘΕΣΗ U16.”