Η πρώτη φετινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μετά από δυόμιση μήνες προετοιμασίας είναι γεγονός.  

 

Πρόκειται για το «LOVE LOVE LOVE» ένα θεατρικό έργο του Mike Bartlett σε σκηνοθεσία Λητώς Τριανταφυλλίδου.

 

Έρχεται για εννέα παραστάσεις στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου από τις 3 έως τις 19 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 9:00 και κάθε Κυριακή στις 8:00.  

 

Άρχισε και η προπώληση των εισιτηρίων στο τουριστικό περίπτερο του ΕΟΤ και στο tickets services.gr

 

Τη νέα παραγωγή του ΔΗΠΕθΕ Καβάλας παρουσίασαν την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέσα από τη σκηνή του Αντιγόνη Βαλάκου ο πρόεδρος του νομικού προσώπου Σωκράτης Μποζούδης, η καλλιτεχνική διευθύντρια Εύα Οικονόμου – Βαμβακά και όλοι οι συντελεστές της παράστασης.

 

Υπέροχο «χωριό» ανθρώπων χαρακτήρισε το καστ και όσους συμμετέχουν στην υλοποίηση της παράστασης η Εύα Οικονόμου – Βαμβακά. «Έχουμε μεγάλη αγωνία αλλά ταυτόχρονα μεγάλη χαρά που η πρώτη μας παραγωγή είναι έτοιμη να παρουσιαστεί στο κοινό», είπε μεταξύ άλλων η καλλιτεχνική διευθύντρια. Δήλωσε ευγνώμων για την ανταπόκριση της διοίκησης του ΔΗΠΕθΕ στην όλη προσπάθεια αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου που όπως είπε δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Τόνισε πως η παράσταση είναι κάτι ανάμεσα σε κωμωδία και δράμα όπως όλα μέσα στη ζωή περιέχουν και τα δύο.

 

Υπόθεση

 

Το έργο ακολουθεί ένα ζευγάρι σε ένα ταξίδι 40 χρόνων, από τα ξένοιαστα και ιδεαλιστικά φοιτητικά τους χρόνια που ζούσαν με την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αλλάξει, μέχρι την τελικά μίζερη και συμβατική οικογενειακή ζωή τους. Και μέσα από αυτούς, βλέπουμε την ιστορία μιας κοινωνίας που αλλάζει. Η μήπως όχι;

 

Πόσο πολύ μοιάζουν στους γονείς τους; Και πόσο μοιάζουν τα παιδιά τους σε αυτούς όταν στο τέλος του έργου έρχονται να τους κατηγορήσουν για όλα αυτά που τα ίδια δεν μπόρεσαν να πετύχουν; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος για αυτή τη χαμένη γενιά;

 

Το Love Love Love από τον βραβευμένο με βραβείο Laurence Olivier θεατρικό συγγραφέα Mike Bartlett, ισορροπεί αριστοτεχνικά μεταξύ κωμωδίας και δράματος και ξεδιπλώνεται σαν μια γνώριμη ιστορία σύγκρουσής δυο γενεών.

 

Μέσα από θριάμβους και αποτυχίες, από υλικά αγαθά και χαμένα όνειρα, περιγράφεται η βαθιά σύγκρουση μεταξύ της "γενιάς του Πολυτεχνείου" και της "γενιά της Κρίσης" για να καταλήξει τελικά σε αυτό που μένει αναλλοίωτο σε κάθε άνθρωπο αποτελώντας τον πυρήνα και την κινητήρια δύναμή του.

 

Μετάφραση-Δραματουργική Επεξεργασία:

Εύα Οικονόμου-Βαμβακά

 

Σκηνοθεσία:

Λητώ Τριανταφυλλίδου

 

Σκηνογραφία:

Δημήτρης Πολυχρονιάδης

 

Ενδυματολογία:

Ματίνα Μέγκλα

 

Μουσική Σύνθεση και Επιμέλεια:

Αλεξάνδρα Κατερινοπούλου

 

Επιμέλεια κίνησης:

Φωτεινή Μελετιάδου

 

Σχεδιασμός Φωτισμών:

Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου

 

Φωτογραφίες παράστασης:

Ματθίλδη Τούμπουρου

 

Ηθοποιοί(με σειρά εμφάνισης):

Τάσος Δημητρόπουλος, Γιάννης Σοφολόγης, Βένια Σταματιάδη, Θανάσης Κεφαλάς, Κωνσταντίνα Βέρρου

 

Στο video της παράστασης εμφανίζεται η Χριστίνα Νεφραίμ

 

Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά

Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας

 

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική Είσοδος 12€, Μειωμένο 8€ (φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ)

 

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά:

11.00 - 14.00 & 18.00 - 20.00

στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ)

Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566.

 

Ηλεκτρονική Προπώληση:

ticketservices.gr