Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του έκοψε το βράδυ της Τετάρτης (15/02) ο Άρης Πηγών μέσα σε οικογενειακό κλίμα με πολλούς καλεσμένους.

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

 

“Σε οικογενειακό κλίμα έγινε σήμερα το βράδυ η κοπή της πίτας της ομάδας μας σε γνωστό κατάστημα του χωριού μας. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη Πηγών (παίκτες, προπονητικό team και διοίκηση) με τυχερό της βραδιάς τον ποδοσφαιριστή Παύλο Ιβανιδη καθώς κέρδισε το φλουρί το οποίο συνοδεύτηκε από το ποσό των 100€ ως δώρο από την διοίκηση και ένα extra δώρο έκπληξη (ένα 2ημερο ταξίδι) από τον Πρόεδρο του Χωριού!! 

 

Το παρών στην σημερινή εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Σάββας Μιχαηλίδης, η Βουλευτής Καβάλας κ. Τάνια Ελευθεριαδου, μέλη της Δημοτικής αρχής του τόπου, οι κύριοι Αλέξης Πολίτης και Χρήστος Γακης απο την Περιφέρεια, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας κ. Πριονίδης Γεώργιος μαζί με μέλη της διοίκησης της παραπάνω αρχής και φυσικά ο Πρόεδρος του χωριού κ. Λεπίδας Δημήτριος!! 

 

Τους ευχαριστούμε για την σημαντική τους παρουσία!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Μαρία Σωτηριάδου για την  προσφορά της Βασιλόπιτας και τα βασιλοπιτακια καθώς και στον Αλέξη Γιαντσελιδη και το παραδοσιακό καφενείο που διατηρεί στις Πηγές για τα καταπληκτικά και νόστιμα εδέσματα!

 

Οι εκδηλώσεις του Άρη Πηγών δεν έχουν κλείσει διότι στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθούν σε ανάλογη κατάσταση βραβεύσεις ατόμων που έχουν προσφέρει στην ομάδα μας!

 

Ως τότε, απλά και ταπεινά συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου μας!!”