Στο πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024, ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας κατέκτησε 10 μετάλλια.

 

Σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

 

“Ολοκληρώθηκε το πρώτο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ για το 2023 στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με σκοπό τη συγκρότηση κλιμακίων για το 2024. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα  πρωταθλήματα της χρονιάς με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 1000 μέσα από 99 συλλόγους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

 

Ο ΑΣ Ταεκβοντό Καβάλας έδωσε για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν καταφέρνοντας να αποσπάσει 10 μετάλλια!

 

Για πρώτη φορά οι αθλητές μας είχαν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με τα νέα ηλεκτρονικά συστήματα καταγραφής ποντίων KPNP.

 

Ο προπονητής του συλλόγου Χάρης Παλτόγλου μετά τη λήξη των αγώνων δήλωσε χαρακτηριστικά "είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση  των αθλητών μας. Το επίπεδο ήταν πολύ ανεβασμένο. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν με πάθος και δυναμισμό και κράτησαν ψηλά τις προσδοκίες του συλλόγου  μας! 

 

Ο επόμενος στόχος μας είναι η διοργάνωση  φιλικών  αγώνων  με τη συμμετοχή  των μικρών μας αθλητών "

 

Συγκεκριμένα, τα μετάλλια κατέκτησαν:

 

Χρυσό μετάλλιο:

 

Λαζάρου Σοφία

 

Τριανταφύλλου Αναστασία

 

Τριανταφυλλίδου Δήμητρα

 

Αργυρό μετάλλιο:

 

Ιακωβίδης Θεόδωρος

 

Μπλέκου Μαρία Ελένη

 

Παλτόγλου Βασιλική Βαρβάρα

 

Χάλκινο μετάλλιο:

 

Ευμορφοπούλου Αθανασία

 

Παπαδόπουλος Νικόλαος

 

Πατένταλη Κυριακή

 

Χρυσαφίδης Σταμάτιος

 

Συμμετείχαν : Αγγής Παναγιώτης, Βουζίκης Κωνσταντίνος, Βαρδαβούλιας Άγγελος Μιχαήλ, Κωνσταντινίδης Σάββας, Αρναούτης Δημήτριος Χρυσοβαλάντης, Ζήκου Άννα, Τριανταφυλλίδου Ιωάννα”