Την Κυριακή (05/02) στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” η Μελίνα Μποτέλλη θα ερμηνεύσει τον θεατρικό - μουσικό μονόλογο “Δύο γυμνά ‘ασπρα χέρια”.

 

Σχετική ανακοίνωση της παραγωγής αναφέρει τα εξής:

 

Η Μελίνα Μποτέλλη, μία από τις κορυφαίες ηθοποιούς της Ελλάδας, ερμηνεύει στο ‘’ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ‘’ ΤΟΥ ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ, τον Θεατρικό - Μουσικό Μονόλογο με τίτλο ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ.

 

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Φωτισμοί - Ερμηνεία: Μελίνα Μποτέλλη

 

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023 στις 7 το απόγευμα.

 

Διοργανωτής της παράστασης είναι η δραστήρια Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Καβάλας.

 

Η παράσταση γίνεται τρεις μέρες μετά την Υπαπαντή, δηλαδή τη γιορτή της Μητέρας της Ορθοδοξίας.

 

Το έργο αυτό είναι ένας ύμνος στην Μητρότητα και την Τέχνη της Μουσικής.

 

Τα ΄΄ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ΄΄ είναι το αντίδοτο στην απίστευτη βία των ημερών. Είναι ο ύμνος στην αγάπη και την τρυφερότητα.

 

Η παράσταση αυτή ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018  και παρ’ όλα τα εμπόδια του covid-19, ταξίδεψε και θριαμβεύει σε όλη την Ελλάδα. Από Αθήνα έως Θεσσαλονίκη, από Χανιά έως Δράμα, από Ηράκλειο έως Σέρρες, από Μονεμβασιά εώς Αμύνταιο, από Κέρκυρα έως Ορεστιάδα, από Γρεβενά έως Κομοτηνή, από Βόλο μέχρι Αγρίνιο. Από πρωτεύουσα, συμπρωτεύουσα και πρωτεύουσες νομών, έως μικρές ακριτικές πόλεις της Πατρίδας μας.

 

Συγκλονίζει το κοινό, ανεξάρτητα από ηλικία, φύλο και μορφωτικό επίπεδο.

 

Η σπουδαία πρωταγωνίστρια κυρία ΜΕΛΙΝΑ ΜΠΟΤΕΛΛΗ, που συνέδεσε το όνομά της με  μεγάλες θεατρικές και τηλεοπτικές της επιτυχίες, θα αγγίξει τις ψυχές των θεατών στο θαυμάσιο χώρο του θεάτρου ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ.

 

Η ευαίσθητη Αρετή, στη σειρά ΑΠΩΝ της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, η δυναμική τσιγγάνα μάνα Αφροδίτη στους ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Μανούσου Μανουσάκη και η εμβληματική Μάνα της Κρήτης, Ουρανία Σταματάκη, στη σειρά ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΑ του Στράτου Μαρκίδη και της Υβόνης Μεταξάκη, αγκαλιάζει με τα ΔΥΟ ΓΥΜΝΑ ΑΣΠΡΑ ΧΕΡΙΑ το κοινό της Καβάλας.

 

Η παράσταση είναι κατάλληλη και για παιδιά άνω των 6 ετών.

 

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα με γενικη είσοδο 15 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα  Καβάλας στο σπουδαίο κοινωνικό έργο τους. Την προστασία της τρίτης ηλικίας.”