Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τριεθνές τουρνουά αντισφαίρισης junior στην Καβάλα, που διεξήχθη το τριήμερο 3-5 Δεκεμβρίου, στην Καλαμίτσα.

 

Στο τουρνουά συμμετείχαν πολλοί νέοι αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία, με τον Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας να έχει πολλές διακρίσεις.

 

Η ανακοίνωση του Α.Ο.Α Πρωταθλητών:

 

Τίτλοι και διακρίσεις για τα παιδιά της ακαδημίας και της αγωνιστικής ομάδας του Α.Ο.Α ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, γέμισαν με ικανοποίηση το προπονητικό επιτελείο του " KARAPROIMOS COACHING TEAM" στο πρόσφατο "ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ" U10-U12-U14-U16 που διοργανώθηκε στην Καβάλα υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α με πάνω από 120 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές πόλεις της Βουλγαρίας και της Βόρειας Μακεδονίας.

 

Ο νικητής των "master U16 2022" στην Ελλάδα ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΑΒΡΑΑΜ  διατηρώντας τον "τίτλο" του φαβορί  επικράτησε στον τελικό του Βούλγαρου IVANOV ATANAS με 6-1,6-4 κατακτώντας την 1η ΘΕΣΗ στα U16!

 

1η ΘΕΣΗ στα Αγόρια U10 κατέκτησε και ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

2η ΘΕΣΗ στα Κορίτσια U16 η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ 

3η ΘΕΣΗ στα κορίτσια U16 η ΤΣΑΛΜΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ-ΦΩΤΕΙΝΗ

 

3η ΘΕΣΗ στα κορίτσια U10 η ΦΙΛΑΝΔΡΙΑΝΟΥ Α.

 

3η ΘΕΣΗ στα αγόρια U10 ο ΤΟΛΙΚΑΣ ΚΩΝ.

 

8ΑΔΑ στα αγόρια U14 ο ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ …

 

Στους 16 καλύτερους στις κατηγορίες τους δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό και πολλές φορές χάνοντας την πρόκρισή τους για λεπτομέρειες έφτασαν οι Τριανταφύλλου Δ., Δαμιανίδης Ιωαν.,Φιλανδριανού Δαν., Κιτσουκάκη Ελ., Κιτσουκάκη Πετρ., Δαμπαλάς Κων., Ιωακείμ Σωτ., Ανανιάδης Ιωαν, Δαμιανός Ιωαν., Κυριακού Ε., Γιοβασοπούλου Φαιδ., Θημίου Ζ., Κουκουλομάτη Μ.