Για πρώτη φορά στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών. Θα έρθουν αθλητές από όλη την Ελλάδα και οι κατηγορίες θα αφορούν μέχρι τις ηλικίες 10, 12, 15, 18 και 21 ετών.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 14 αγωνιστικά Τραπέζια, στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του 6ου λυκείου ΚΑΒΑΛΑΣ, το Σάββατο και την Κυριακή.

 

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 08:30 το πρωί του Σαββάτου μέχρι αργά το απόγευμα, περιπου έως τις 20:00 και την Κυριακή θα ολοκληρωθούν οι τελικοί και οι τελετές απονομών από τις 09:00 το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, περιπου στις 16:00.

 

Απο την ομαδα του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ θα συμμετάσχουν περιπου 25 αθλητές-τριες όλων των κατηγοριών και το σύνολο των αθλητών θα ειναι περιπου 160, συν 50 περιπου συνοδοί προπονητές.

 

Απόντες απο τους αγωνες για την Καβαλα θα ειναι οι τραυματίες Ταουσανη και Γκαβαλια και ο Ζησου ο οποίος προετοιμάζεται για τις πανελλήνιες εξετάσεις.

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΧΑΝΘ

Στη ΧΑΝΘ αγωνίζονται φέτος οι αθλήτριες του ΑΣΕΑ ΚΑΒΑΛΑΣ Χατζηλυγερουδη και Καναρη. Το Σαβ/κο που μας πέρασε αγωνίστηκαν για το ευρωπαϊκό κύπελλο στην Κων/λη. Οι αγωνες έγιναν ομιλο των 4 4ων ομάδων και η Ελληνική ομαδα είχε απολογισμό 1 νίκη και 2 ήττες και αποκλειστηκε.

Στον  ομιλο συμμετείχε η τοπική ISTANBUL BBSK η οποία βγήκε και νικήτρια του group ,η ΧΑΝΘ έχασε 0-3 και σε αυτό το ματς έπαιξε μονο η ΧΑΤΖΗΛΥΓΕΡΟΥΔΗ ,η Ιταλική ΝORBELO ,την οποία νίκησε η ΧΑΝΘ 3-1 ,σε αυτό το ματς έπαιξε η Καναρη σημειώνοντας νίκη στον αγώνα της και την Ιςπανικη BALAGUER με Κινέζες αθλήτριες όπου η ΧΑΝΘ έχασε με 1-3 ,έπαιξαν και οι δυο αθλήτριες μας.

 

 

ΝΙΚΗ Ο ΑΣΕΑΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Με νίκη μέσα στις Σερρες επι του τοπικού ΓΣ ΣΕΡΡΕΣ 93 ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ανδρική ομαδα της ΚΑΒΑΛΑΣ.Οι αθλητές του ΑΣΕΑΚ νίκησαν με 4-0 και απέκτησαν απο νωρίς το προβάδισμα για την 1 η θέση στον ομιλο.Την ομαδα πλαισίωσαν οι Πασχαλερης,Αλαρρουπι και Καραγιαννης,απών ηταν ο Τζουνοπουλος λόγω ασθένειας και ο Σπανος εκτός αποστολής.Μαζι με τον ΑΣΕΑΚ με την ομαδα των Σερρών αγωνίστηκε και ο ¨Κορωναιος´´!η θυγατρική ομαδα του ΑΣΕΑΚ η οποία έχασε με 4-1. Στην ομαδα αγωνίστηκαν οι Τσιγκας,ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ και Μπαντής.Απων λόγω τραυματισμού ήταν οι Τσαλαμανης και Ζαπαρτας καθώς και οι Πετριδης και Σοφιανος.

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ -ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Ξεκίνησαν και φέτος οι εγγραφές για τη νέα σεζόν.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν στην αίθουσα της ομάδας ,στο 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ καθημερινά 17:30-18:30,η να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της ομάδας.Τα ωράρια προπονηςεων για φέτος ειναι:

 

ΤΜΗΜΑ ΜΙΝΙ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

16:30-17:00

 

ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

17:30-18:45

 

ΤΜΗΜΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ

20:30-22:00

 

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ

18:30-21:30

 

ΣΑΒΒΑΤΟ

11:00-13:00 (όταν δεν εχει πρωτάθλημα)

 

 

Με ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΝΑΡΗΣ