επιτραπέζια αντισφαίριση

Το Ασημένιο μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδος κάτω των 19 ετών, κατέκτησε ο αθλητής του ΑΣΕΑ Καβάλας, Διονύσης Τιμαμόπουλος, στο Βαλκανικό Κύπελλο επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Στη Σαλαμίνα το διάστημα από τις 8 έως τις 11 Απριλίου, ο ΑΣΕΑ Καβάλας κατέκτησε 1 χρυσό και 6 χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων U19.

Με νίκες έκλεισε την αγωνιστική περίοδο διασυλλογικού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το διήμερο (11-12/03).

Πρωταθλητής Βόρειας Ελλάδας αναδείχθηκε ο αθλητής επιτραπέζιας αντισφαιρίστης του ΑΣΕΑ Καβάλας Μάνος Αλαρούπι.

Ο ΑΣΕΑ Καβάλας θα δώσει τους επόμενους αγώνες του στο κλειστό του Μουσικού Λυκείου, με αυτές τις αναμετρήσεις να είναι οι πρώτες στην Καβάλα για την Α1 κατηγορία του πινγκ πονγκ.

Η ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΣΕΑ Καβάλας επέστρεψε στην πόλη της Καβάλας μετά από ένα τριήμερο με δύσκολες αναμετρήσεις.

Με τρία ασημένια μετάλλια, επέστρεψε η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας από το πρώτο ανοιχτό πρω

Εξαιρετικός απολογισμός για τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας. Κατέκτησε μία σειρά από μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ εφήβων-νεανίδων (U18). 

 

Σειρά διακρίσεων για τους αθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΑΕΑ Καβάλας στο τουρνουά Kozani Open 2021 που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο η Τοπική Επιτροπή Βόρει

Τον 5ο τίτλο κατέκτησε η ομάδα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας στην κατηγορία κορασίδωνU15. Το 56ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξεκίνησε την Παρασκευή 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου

Το πρωτάθλημα ΕΛΛΑΔΟΣ κορασίδων (κάτω των 15 ετών)κατέκτησε η ομάδα μας ,ΑΣΕΑ Καβαλας,το 3 ήμερο που πέρασε ,3-5/7 και πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης Και Φιλίας!

Στο ομαδικό εφηβων U18  που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας (ΑΣΕΑ) προκρίθηκε αήττητος από το

Για πρώτη φορά στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ θα διεξαχθεί ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σχολικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που διοργάνωσε ο ΑΣΕΑ Καβάλας στην παραλιακή οδό με τη συμμετοχή 100 παιδιών.

Οι νικητές κατά κατηγορία ήταν...