Στο ομαδικό εφηβων U18 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Καβάλας (ΑΣΕΑ) προκρίθηκε αήττητος από τον 2ο όμιλο, επικρατώντας της ομάδας της Φλώρινας 3-1, του ΟΕΑ Θεσσαλονίκης με 3-0 και της Λάρισας με 3-0. Η πρόκριση δίνει ένα από τα 16 εισιτήρια για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
Στο ομαδικό νεανίδων, η ομάδα της Καβάλας με το εκπληκτικό 4 στα 4 προκρίθηκε 1η και αήττητη στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Οι νίκες ήταν απέναντι στη Φλώρινα με 3-2, στην Αλεξανδρούπολη με 3-2 , στη Λάρισα με 3-1 και στη ΧΑΝΘ με 3-0.
Η τελική φάση τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας προς τα τέλη Μαρτίου!
Η ομάδα των αγοριών: Φελτσερ (16χρ), Τιμαμόπουλος (15χρ) και Τοπτσής (17χρ)
Η ομάδα των κοριτσιών: Δημητριάδη (13χρ), Γκαϊντατζή (12χρ), Βεργεράκη (16χρ) και Πετσιβά (15χρ).
Στα ατομικά αγωνίσματα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι αθλητές -τριες που πήραν την πρόκριση είναι: Φέλτσερ και Τιμαμόπουλος στα αγόρια και Γκαιντατζή, Πετσιβά και Δημητριάδη στα κορίτσια.
Στα προκριματικά του ομαδικού παίδων (οι αγώνες έγιναν στη Θεσσαλονίκη στο περίπτερο ένα της ΔΕΘ) η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβαλας κατέκτησε αήττητη με 3 νίκες τη πρωτιά στο 3ο όμιλο απέναντι στα Ιωάννινα με 3-2, στο Μακεδνό Θεσσαλονίκης με 3-1 και στη Λάρισα με 3-0.
Στο καθοριστικό νοκ άουτ για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, επικράτησε του Πέρα Θεσσαλονίκης με 3-0!
Στο ομαδικό κορασίδων η ομάδα του ΑΣΕΑ Καβάλας για ακόμη μια φορά προκρίθηκε αήττητη κάνοντας το 4 στα 4! Επικράτησε της Λάρισας με 3-2, της ΧΑΝΘ με 3-0, της Φλώρινας με 3-0 και του Θερμαίου Θέρμης με 3-0 κατακτώντας τη πρόκριση στις 12 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η ομάδα των αγοριών: Παπαναστασίου (12χρ), Τιμαμόπουλος(15χρ) και Λευκόπουλος (14 χρ)
Η ομάδα των κοριτσιών: Πετσιβά (15χρ), Γκαιντατζή (12χρ) και Δημητριάδη (13χρ)
Στα ατομικά αγωνίσματα την πρόκριση πήραν: Τιμαμόπουλος και Λευκόπουλος στα αγόρια και Δημητριάδη, Πετσιβά και Γκαϊνταντζή στα κορίτσια! Η τελική φάση θα γίνει στην Ορεστιαδα τέλη Απριλίου!