Έναν ακόμη τίτλο σε Πανελλαδικό Πρωτάθλημα πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Πρωταθλήτρια Αντισφαίρισης και μέλος της Εθνικής ομάδας U14, Ελένη Χατζηαβραάμ.

 

Στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα Αντισφαίρισης κατ. Ε2 για αγόρια & κορίτσια U16 που πραγματοποιήθηκε στις 28/10 έως 01/11/2022 στη γειτονική μας πόλη Δράμα και στα όμορφα γήπεδα του Venus Club με αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, η Καβαλιώτισσα πρωταθλήτρια του Α.Ο.Α. Πρωταθλητών Καβάλας και του "Karaproimos Coaching Team" Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με τη Δραμινή συμπαίκτρια της ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΠΕΡΜΠΕΡΙΔΟΥ η οποία προπονείται επίσης στον Α.Ο.Α. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ Καβάλας, κατέκτησαν την 1η ΘΕΣΗ στα διπλά του Πρωταθλήματος μετά από εξαιρετικά και δύσκολα παιχνίδια.

 

Ειδικά στον ημιτελικό όπως και στον τελικό, χρειάστηκε  να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ και τις δύο φορές (αφού βρέθηκαν να χάνουν και στις δύο περιπτώσεις το 1ο σετ) και να κερδίσουν τελικά και τους δύο αγώνες στο super tiebreak 2-1!

 

Τα κορίτσια μας ξεκίνησαν στο ταμπλό ως Νο3 και είχαν BYE στον 1ο γύρο…

 

Στο 2ο γύρο πέρασαν σχετικά εύκολα το εμπόδιο των Θεσσαλονικιών Βλάχου-Τσακιρίδου με σκορ 6-2, 6-3.

 

Στα ημιτελικά συναντήθηκαν με τις Πάντου (Κρήτη) - Ουσταμπασίδου (Λιτόχωρο) όπου επικράτησαν με ανατροπή 3-6,6-3, 10-8 και στα τελικά βρήκαν τις Μπατζή (Θεσσαλονίκης) -Σίσκου (Σερρών) όπου και εκεί επικράτησαν πάλι με ανατροπή 3-6, 6-4, 10-5 κατακτώντας έτσι την 1η θέση!!!

 

(δελτίο Τύπου)