Αγανάκτηση και λύπη εκφράζουν οι γονείς των δυο σχολείων που συστεγάζονται στις Κρηνίδες του Γυμνασίου και του Λυκείου για τις εξελίξεις στο θέμα της ανακαίνισης του σχολικού συγκροτήματος.

 

Αντιδρούν στο γεγονός ότι η ανακαίνιση καθυστερεί ενώ οι προσωρινές υποδομές για την μετεγκατάσταση των μαθητών σε Λυδία και Αμυγδαλεώνα δεν είναι ακόμα έτοιμες.

 

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν

 

Εκφράζουμε για πολλοστή φορά την αγανάκτηση, τη λύπη και την αγωνία μας για τις εξελίξεις στο θέμα της ανακαίνισης του σχολικού συγκροτήματος Κρηνίδων και της προσωρινής μεταστέγασης των μαθητών των Λυκείου και Γυμνασίου Κρηνίδων.

 

Πληροφορηθήκαμε, από ανακοίνωσή του Δήμου, ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων το έργο της ανακαίνισης θα ξεκινήσει στο τέλος του έτους, καθώς και ότι όσον αφορά στο θέμα της προσωρινής μεταστέγασης των μαθητών δεν είναι έτοιμες οι υποδομές σε Λυδία και Αμυγδαλεώνα.

 

Η διοίκηση του Δήμου, παρόλες τις διαβεβαιώσεις της, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ανίκανη να ανταποκριθεί στις ανάγκες της τοπικής σχολικής κοινότητας.

 

Οι γονείς και κηδεμόνες των Γυμνασίου και Λυκείου Κρηνίδων δηλώνουμε ότι θα σταθούμε δίπλα σε μαθητές και καθηγητές και με όλες μας τις δυνάμεις θα απαιτήσουμε τη δημιουργία ενός δημόσιου σχολείου που να καλύπτει όλες τις μορφωτικές και κοινωνικές ανάγκες τις τοπικής κοινωνίας.

 

 

ΔΣ συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου Κρηνίδων

ΔΣ συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Λυκείου Κρηνίδων