Κρηνίδες

Την Κυριακή είχε τον ρυθμό για το βάθρο, αλλά δυστυχώς σημείωσε μία σφοδρή πτώση κι από μεγάλο ύψος σε άλμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί έχοντας πολλαπλά κατάγματα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην πίστα των Κρηνίδων, οι αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Moto-cross '22

Πρώτη ημέρα σήμερα για τον αγώνα του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που διεξάγεται το Σάββατο 16 Απριλίου και την Κυριακή 17 Απριλίου στην πίστα των Κρηνίδων. 

Η πίστα moto-cross στις Κρηνίδες Καβάλας «φορά» τα καλά της και ετοιμάζεται να υποδεχθεί εκατοντάδες αθλητές το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος. 

Τα σαρμαδάκια της Βαρβάρας Μπαλτζίδου απέσπασαν το βραβείο γεύσης και υψηλής ποιότητας στο «Athens Fine Food Awa

Οι εικόνες του πολέμου ξεσήκωσαν τους μαθητές στις Κρηνίδες όπως και σε πολλά άλλα σχολεία της χώρας μας.

 

Ο Αλέξανδρος Καλπακίδης, ο τηλεοπτικός Παναγιώτης από τις Άγριες Μέλισσες, γεννημένος στις Κρηνίδες Καβάλας εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε πριν από πολλά στη Ρωσία, ενώ αναπολεί τα παιδικά του χρόνια στο χωριό. 

Για ζημιές που προκάλεσαν άγνωστοι στο Γυμνάσιο – Λύκειο των Κρηνίδων κάνει λόγο  η «Πρωτοβουλία Φιλίππων Πολιτεία».

 

Δύο αγώνες Motocross θα πραγματοποιηθούν στη νέα πίστα του Αθλητικού Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κρηνίδων στην Καβάλα. 

 

Ενημερωτικού χαρακτήρα συνάντηση είχε το βράδυ της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, με τους Προέδρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων

Σύμφωνα με όσα είπαν οι μαθητές στους καθηγητές, η κατάληψη θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το Σάββατο, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι υπάρχει κάποια απόφαση των μαθητών για αποχώρηση.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σήμερα το βράδυ στις Κρηνίδες θύμιζαν  αστυνομική ταινία. Όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν σταμάτησε για έλεγχο.

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα σχημάτισαν οι Αστυνομικοί της Καβάλας και των Κρηνίδων ο οποίος αφού έκλεψε ΙΧ αυτοκίνητο την ίδια μέρα διέρρηξε

Από το high five της απόλυτης ευτυχίας το πρωί της περασμένης Δευτέρας όταν σε πρακτορείο πιστοποίησε ότι ήταν ο μεγάλος νικητής, στην ψυχρολουσία λίγες ώρες μετά μέσα στο ίδιο του

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον Δήμο Καβάλας.

Αγωνία για τον τυχερό νικητή του Τζόκερ από τις Κρηνίδες Καβάλας ο οποίος κέρδισε το ποσό των 250 χιλιάδων ευρώ, αλλά όπως ισχυρί

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών για την κατασκευή μονάδας κομποστοποίησης, στην οπ

«Ο πήχης έχει ανέβει πολύ και θα τον ανεβάσουμε κι άλλο.

Με έναν όμορφο αγώνα σε πίστα πρότυπο και οργάνωση από το τοπικό σωματείο, ΑΜΟ Κρηνίδων που ανεβάζει τον πήχη, ολοκληρώθηκε το

Προβατάκια, ένας τσομπάνος που μεταμορφώνεται σε χίμαιρα και για μουσική υπόκρουση ένα θέμα εμπνευσμένο από το εμβληματικό ηχητικό σήμα της ελληνικής ραδιοφωνίας και επί σειρά ετών της ΕΡΤ. 

Οι Κρηνίδες προετοιμάζονται για τον Πανελλήνιο αγώνα moto cross το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου που διοργανώνει ο Αθλητικός Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος της περιοχής. 

Σελίδες