Τα δύσκολα πέρασαν για τη Ρεγγίνα Μακέδου η οποία μετά την εγχείρηση μεταμόσχευσης στην οποία υποβλήθηκε μια παρενέργεια την κράτησε στο Νοσοκομείο.

 

Όπως η ίδια έγραψε στο Facebook

 

Όπως κατάλαβα από τα μηνύματα σας… σας έλειψα! Πέρασα λίγο δύσκολα…είχα μια παρενέργεια μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα.

 

Δεν το έπαθα μόνο εγώ… αφού πάρουνε το μόσχευμα ξεκινάει ο αγώνας για να κερδίσουμε τη ζωή μας… μέσα έξω στο νοσοκομείο το μόσχευμα κάνει ‘’επιθέσεις ‘’ οι γιατροί έχουν λύσεις. Δίπλα μου σε όλο ήταν άνθρωποι που το πέρασαν η το περνάνε.

 

Πυρετός να σαι Ιούλιο με 2 κουβέρτες

Τρέμουλο τόσο που να δεν μπορείς καν να πιάσεις την ινσουλίνη .. το κινητό .. το νερό.. φάρμακα που ούτε μπορούσα να μετρήσω.. δεν είμαι όμως μόνο εγώ !!!!!! Έτσι είναι οι ήρωες είναι γύρω μας!!!

 

 

Μικροί και μεγάλοι!!! Έκλαψα ξέσπασα δεν είχα καμία διάθεση να σηκωθώ να πω κάτι να χορέψω. Είπα σε μια νοσηλεύτρια εγώ ήμουν η δύναμη για άλλους και κοιτα με δεν μπορώ να πάω τουαλετα. «Τώρα είσαι πιο δυνατή μου πε» με έκανε να γελάσω μου πε τόσο όμορφα λόγια…

 

Δεν είναι όλα χοροί και χαμόγελα υπάρχουν μέρες που θες να σαι μόνος σου να πονέσεις να κλάψεις να κάνεις τη προσευχή σου! 30 περίεργες δύσκολες μέρες που εύχομαι να μην ξανάρθουν στη κατάσταση μας όλα είναι πιθανά!

 

Ευτυχώς ήταν η Μαμά εκεί όποτε ήμουν χάλια έκανε τα  πάντα να μαι καλά.

 

Κοιτα τώρα είμαι έξω εδώ και λίγες μέρες και σήμερα βγήκα στην αυλή ντύθηκα έβγαλα τις πιτζάμες και είπα να σας θυμίσω ότι ότι μας και αν περνάμε πάντα το φως θα κερδίζει!!!

 

Γίνετε δότες μυελού των οστών!!! Σήμερα !!!! Θα βοηθήσεις έναν σας εμένα να έχει το δικαίωμα να παλέψει για τη ζωη του!!!!

 

 

Καλοκαίρι πάντα η χώρα δεν έχει αίμα σας παρακαλώ πάτε είναι 10’ από το χρόνο σας!  Σας ευχαριστώ για όλα και συγγνώμη για το σεντόνι