Στον εντοπισμό 1.207 δενδρυλλίων κάνναβης προχώρησαν άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

 

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών εντόπισε σε τρία αγροτεμάχια στην περιοχή Καρυά Νέστου, στην Καβάλα, όπου βρέθηκαν συνολικά 1.207 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,00 έως 4,5 μέτρα.

 

Σημειώνεται ότι οι έρευνες κράτησαν πολλές μέρες. Ωστόσο δεν υπήρξαν συλλήψεις, τουλάχιστον για την ώρα.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, το οποίο διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία της περιοχής για εξέταση.

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

 

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων, που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, διενεργήθηκε πολυήμερη επιχείρηση από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών -Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό χιλίων διακοσίων επτά (1.207) δενδρυλλίων κάνναβης.

 

Συγκεκριμένα, το ως άνω προσωπικό με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε σε τρία (03) αγροτεμάχια της περιοχής “ΚΑΡΥΑΣ ΝΕΣΤΟΥ” Καβάλας, συνολικά χίλια διακόσια επτά (1.207) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,00 έως 4,5 μέτρα.

 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω δενδρύλλια, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία της περιοχής για εξέταση.