Στις οδούς Αβέρωφ, Κασσάνδρου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, οι οποίες βρίσκονται περιμετρικά της πλατείας Καπνεργάτη, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου θα ολοκληρωθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, οικιακοί και εμπορικοί, θα μπορούν να συνδεθούν άμεσα, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

 

Για τον καλύτερο προγραμματισμό των εργασιών και την ελαχιστοποίηση της όχλησης, οι πολίτες που επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου μπορούν να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/).

 

 

Επίσης, για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 466 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. - 17:00 μ.μ.).

 

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ για φέτος παρέχει 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης.

 

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, επισυνάπτεται χάρτης με τις οδούς στις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, οι εργασίες κατασκευής του δικτύου και μπορεί να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία σύνδεσης.

 

 

Παράλληλα, οι δημότες Καβάλας μπορούν εδώ να δουν το συνολικό πρόγραμμα επεκτάσεων για το πρώτο τετράμηνο εργασιών κατασκευής του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.