Ο 88χρονος αφού επιβιβάστηκε στο ταξί, στην είσοδο του νοσοκομείου Καβάλας, μετά από λίγα λεπτά βρέθηκε πεσμένος στο δρόμο, καταγγέλει ο γιος του, με τον οδηγό να έχει εξαφανιστεί. 

 

Σε μήνυση, καταγγέλλοντας οδηγό ταξί για ανάρμοστη συμπεριφορά εις βάρος του 88χρονου πατέρα του προχωρά ο κ. Παπαδόπουλος.  

 

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφει ο κ. Παπαδόπουλος, ο 88χρονος βγαίνοντας με καροτσάκι μετά από σύντομη εισαγωγή του, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του επιβιβάζεται στο ταξί. Η γυναίκα του, επιστρέφει για να αφήσει το καροτσάκι και μετά από πέντε λεπτά αντικρίζει τον ηλικιωμένο έξω από το ταξί, πεσμένο στο έδαφος

 

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Ιουνίου το μεσημέρι και ο κ. Παπαδόπουλος απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε κάτι να το δηλώσει. Από τότε έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου να βρεθεί ο οδηγός.

 

Ο συνήγορος της οικογένειας Γιάννης Παπαγιαννίδης λέει ότι: «μαζί με τον κ. Παπαδόπουλο, το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Σωματείο Ραδιοταξί έχουμε καταθέσει μήνυση και σκοπεύουμε να οδηγηθεί αυτός ο άνθρωπος στη δικαιοσύνη. Είναι συμπεριφορά κατάπτυστη».

 

Δείτε το βίντεο του center:

 

 

(φωτογραφία αρχείου)