Ταξί

Συνάντηση με τα προεδρεία του EUROTAXI Καβάλας και του Σωματείου «Η πρόοδος» είχε, το πρωί της Δευτέρας, η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. Η κ. Ελευθεριάδου είχε την ευκαιρία να ακούσει από πρώτο χέρι τα προβλήματα των εργαζόμενων στον κλάδο των ΤΑΞΙ Καβάλας, τα οποία διογκώθηκαν λόγω της πανδημική κρίσης. 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συνάντησε την Πέμπτη (14/1) τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο είχε μια ευρεία συζήτηση για θέματα που απασχολούν τους ελεύθερους επαγγελματίες της Π.Ε. Καβάλας, αλλά και γενικότερα της χώρας.

 

Ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Μεταφορών κατέθεσε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου και ο τομεάρχης Μεταφορών Νίκος Παππάς σχετικά με την τραγική οικονομική κατάσταση των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Καβάλας λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

 

Δύο άνδρες, έναν Έλληνα 46 ετών και έναν αλλοδαπό 36 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και σε βάρος τους συντάχθηκε δικογρα

Ξηλώνεται το σπασμένο κιόσκι απέναντι από τη στάση του Κόντη στην περιοχή του Προφήτη Ηλία που άλλοτε αποτελούσε σημείο δροσιάς και ξεκούρασης για τους οδηγούς της πιάτσας των ταξί που βρίσκεται εκεί.

Από την Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών ΠΕ Καβάλας ανακοινώνεται: ότι την Τρίτη 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 9:00 π.μ. θα διενεργηθούν εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής αδείας Ε.Δ.Χ.

Οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες στη χώρα μας σήμερα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους. Ωστόσο πολλοί από εμάς ίσως καταφέρουμε να κάνουμε ολιγοήμερες διακοπές στο τόπο καταγωγής μας ή κάπου αλλού. Η Ένωση Καταναλωτών Καβάλας υπενθυμίζει στους καταναλωτές τα βασικά δικαιώματά τους κατά τη μετακίνησή τους με τρένο, κτελ ή ταξί στις διακοπές

Η Δ/νση Μεταφορών  & Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Περιφερειάρχη Α.Μ.Θ.